Setari Cookie-uri

Secretul oamenilor fericiți

Unii o numesc energie pozitivă iar alții pur și simplu, energie bună. Alții nu știu cum să o definească și se bucură pur și simplu de momentele pe care au ocazia să le petreacă în jurul acestor oameni. Indiferent de situație este vorba pur și simplu de bunătate  care iese mai ușor în evidență în cazul oamenilor fericiți. 

Atunci când observi oamenii fericiți, nu poți să nu remarci că au în comun ceva nume care îi face diferiți de restul lumii. Este vorba de o anumită energie care îi face să fie apreciați și întâmpinați cu brațele deschise de toată lumea. Iar asta nu se întâmplă doar datorită faptului că par în permanență plini de bunăvoie și pozitivi ci a ceea ce emană în jurul lor în fiecare clipă.

Unii o numesc energie pozitivă iar alții pur și simplu, energie bună. Alții nu știu cum să o definească și se bucură pur și simplu de momentele pe care au ocazia să le petreacă în jurul acestor oameni. Indiferent de situație este vorba pur și simplu de bunătate care iese mai ușor în evidență în cazul oamenilor fericiți.

Citește și:

Ceea ce îi face atât de speciali este faptul că majoritatea oamenilor se tem să își arate latura bună și blândă de teamă să nu se profite de ei sau să fie luați de fraieri. Dar asta este ca atunci când obligi o apă curgătoare să iasă de pe făgașul ei și cere o cantitate mare de energie pe care ai putea-o direcționa către altceva.

Oamenii fericiți sunt fericiți și datorită faptului că pentru ei bunătatea nu reprezintă o slăbiciune ci din contră, dovada unui caracter puternic și a unei persoane trezite spiritual.

Este vorba de bunătatea reală, care vine din inimă ca o expresie firească a cine ești, și nu doar de anumite acte de ajutor făcute de ochii lumii, pentru a obține ceva sau a obține anumite beneficii. O asftel de bunătate se revarsă și asupra ta nu doar asupra celorlalți.

Citește și:

De multe ori ne este greu să manifesăm bunătate față de noi însene. Ne criticăm și învinovățim cu ușurință, ne punem pe ultimul loc și ne ignorăm nevoile.

A fi bună cu tine însăți înseamnă să fii amabilă cu tine în fiecare emoție pe care o simți. Să ieși din zona de confort și să îți depășești limitele fără a te epuiza sau a te aduce într-o stare în care nu mai poți funcționa.

Acest tip de bunătate este o piatră de temelie pentru caracterul tău dar și pentru fericirea ta.

Photo by Lesly Juarez on Unsplash

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.