Setari Cookie-uri

Patru decizii pe care să le iei în fiecare dimineață

Dacă atunci când te trezești îți vei propune ca, pe tot parcursul zilei să vezi doar partea plină a paharului, îți va fi mai ușor să depășești eventualele obstacole care îți vor apărea în drum, de la traficul congestionat la fața acră a colegei de birou. Vei reuși să îți păstrezi un nivel de energie ridicat și să nu te lași antrenată în dramele celor din jurul tău. 

Indiferent de locul în care te aflti sau de cum te simți, fiecare dimineață reprezintă un nou început. Și ca la fiecare nou început, ai ocazia de a face alegeri care îți vor influența modul în care te vei simți și vei experimenta ziua respectivă. Fă și tu aceste patru alegeri de îndată ce te trezești pentru a avea parte de o experiență magică.

1. Alege să vezi partea plină a paharului. Dacă atunci când te trezești îți vei propune ca, pe tot parcursul zilei să vezi doar partea plină a paharului, îți va fi mai ușor să depășești eventualele obstacole care îți vor apărea în drum, de la traficul congestionat la fața acră a colegei de birou. Vei reuși să îți păstrezi un nivel de energie ridicat și să nu te lași antrenată în dramele celor din jurul tău.

Citește și:

2. Alege să te bucuri. Atunci când îi dăm minții o comandă, subconștientul începe să acționeze și să caute căi pentru a împlini acea comandă. Atunci când începi ziua decizând să te bucuri în loc să îți faci griji sau să te lași pradă gândurilor, starea ta de spirit va fi una optimistă și te va ajuta să fii deschisă și receptivă la tot ceea ce îți poate aduce bucurie.

Citește și:

3. Alege să îți asumi rolul de creator al vieții tale. Ce poate fi mai minunat decât atât? Ori de câte ori dăm vina pe ceilalți pentru ceea ce ni se întâmplă, intrăm în starea de victimă. Aceasta este o stare care presupune o vibrație joasă și lipsă de putere. La polul opus, din rolul de creator, îți dai seama că toate întâmplările și toți oamenii care te fac să te simți inconfrortabil îți sunt, de fapt, profesori.

4. Alege să iubești. Alege să iubești cine ești, ceea ce faci, viața și pe ceilalți oameni. Iubirea îți va acea vibrație care îți va permite să experimentezi ziua respectivă în toată frumusețea și plinătatea ei. Te va elibera de frici și de constrângeri și îți va permite să te arăți în lume autentică, exact așa cum ești. Oamenii vor gravita către tine pentru că vor simți că în preajma ta pot fi ei înșiși.

Citește și:

Featured foto by gpointstudio via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.