Setari Cookie-uri

Oamenii pozitivi sunt pretutindeni în jurul tău. Trebuie doar să știi să îi atragi

Multă vreme m-am izolat în mica mea bulă, alături de familie și prieteni, pretizând că sunt prea ocupată să îmi pese de restul.

Fiecare dintre noi are în viață măcar o persoană care ne calcă pe nervi sau ne apasă butoanele. Este firesc pentru că trebuie să evoluăm și putem să facem față unei astfel de situații. Viața devine însă mai complicată atunci când aparent fiecare persoană care ne iese în cale pare că vrea să ne pună bețe în roate și avem senzația că întreaga lume este împotriva noastră.

Chiar dacă treci printr-o etapă similară, lucrurile nu trebuie să rămână deloc așa. Ai puterea de a atrage în viața ta cei mai buni și mai amabili oameni, care te apreciază și sunt gata să te sprijine în orice moment. Este suficient să faci câteva transformări în interiorul tău dar și în atitudinea ta.

Nu avem control asupra lumii exterioare însă avem control asupra perspectivei noastre asupra evenimentelor și oamenilor din viața noastră, a gândurilor și credințelor noastre (care nu sunt decât gânduri pe care le repetăm la nesfârșit).

Citește și:

Atunci când ajungi la o stare de mulțumire interioară pentru că gândurile, vorbele și faptele tale sunt în armonie și trăiești în acord cu adevărul tău, oamenii din jurul tău percep acest lucru iar cei care se află pe aceeași frecvență de armonie și pace sunt atrași către tine. Ești iubitoare, blândă și generoasă iar atunci când îți exprimi aceste atribute nu faci decât să atragi această energie în viața ta.

Starea de recunoștiință și apreciere față de viață și oameni îți creează o stare de spirit pozitivă care nu face decât să atragă oameni pozitivi din viața ta.

In ciuda granițelor și a culturilor diferite, suntem cu toții interconectați, o mare familie umană. Atunci când te uiți la străinul de lângă tine ca la un frate cu inteția de a-i face un bine, chiar și printr-un simplu zâmbet, atragi în viața ta persoane amabile și gata să îți sară în ajutor.

Citește și:

Multă vreme m-am izolat în mica mea bulă, alături de familie și prieteni, pretizând că sunt prea ocupată să îmi pese de restul. Tranziția către o viață într-o țară străină m-a învățat că întotdeauna există suficient timp pentru amabilitate, recunoștință, generozitate și a da o mână de ajutor. Că bucuria din ochii persoanei din fața ta prilejuită de ceva ce am făcut este una dintre cele mai intense pe care ne este dat să o trăim. Atunci când experimentezi viața din această perspectivă atragi lângă tine oameni pozitivi.

Featured foto by Antonio Guillem via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.