Setari Cookie-uri

Zece lecții de la Esther Hicks pentru a manifesta viața pe care o dorești

Iată zce citate celebre din timpul seminariilor cale care te vor ajuta să manifești viața pe care o dorești. 

Invățăturile lui Abraham, transmise de Esther Hicks au transformat în bine viața oamenilor din întreaga lume. Iată zce citate celebre din timpul seminariilor cale care te vor ajuta să manifești viața pe care o dorești.

1. „Dacă ți-ai cunoaște potențialul de a te simți bine, nu i-ai mai cere nimănui să fie diferitastfel încât să te poți simți bine. Te-ai elibera de toată această imposibilitate greoaie de a avea nevoie să controlezi lumea, să-ți controlezi partenerul sau a-ți copilul. Tu ești singurul care îți creează realitatea. Căci nimeni altcineva nu spoate gândi pentru tine, nimeni altcineva nu o poate face.”

2. „Cel mai mare cadou pe care îl poți oferi vreodată unei alte persoane este fericirea ta.”

3. „Privește în jur mai puțin, imaginează-ți mai mult.”

Citește și:

4. „Dacă obții cu greu ceva ce îți dorești, poate fi doar un singur motiv: îți petreci mai mult timp concentrându-te asupra lipsei sale decât a prezenței sale."

5. „Dacă dorești și te aștepți să primești, dorința îți va fi îndeplinită curând.”

6. „Ești bucurie. Caută o modalitate de a o exprima. Nu doar că scopul tău aici este bucurie, ești bucurie. Ești iubire și bucurie, libertate și claritate.”

7. „Motivația din spatele fiecărei dorințe este credința că împlinirea acesteia ne va face să ne simțim mai bine. Indiferent dacă este un obiect material, o stare fizică de a fi, o relație, o condiție sau o circumstanță - în centrul fiecărei dorințe se află dorința de a ne simți bine. Așadar standardul succesului în viață nu constă în lucruri sau bani ci în cantitatea de bucurie pe care o simți. "

Citește și:

8. „Concentrează-te asupra alinierii tale cu starea ta de bine și lasă orice altceva să fie secundar. Și nu numai că vei avea o călătorie prin această viață plină de veselie dar tot ceea ce ți-ai imaginat vreodată va curge fără efort în viața ta. Nu există nimic ce nu poți fi sau face sau avea cu condiția ca principal ta intenție să fie să te bucuri.”

9. „Nu mai vorbi despre lucrurile care te deranjează atât de mult.”

10. „Când schimbi modul în care privești lucrurile, lucrurile la care pte uiți se schimbă.”

Featured foto by KieferPix via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.