Setari Cookie-uri

Prezentatoarea TV Simona Muscă lansează o nouă emisiune la început de an

Simona Muscă trece de la cârma emisiunii În culise, la una în care medici și specialiști din sănatate vor juca un rol important.

Vedeta postului Canal 33 predă ștafeta emisiunii cu care și-a făcut debutul în televiziune Rusandei, o fostă invitată în emisunea sa care deține în România brand-ul de genți Bookletta. Simona trece la producția emisiunii În culise, dar lansează Apel medical, tot la Canal 33, unde va fi gazda emisiunii. Vedeta televiziunii va invita medici în studio pentru a dezbate subiecte de interes general privind sănătatea și un stil de viață echilibrat.

Simona Muscă a condus o clinică de geriatrie timp de 8 ani

Simona Muscă nu e straină de lumea medicală. Timp de 8 ani, ea a condus cea mai cunoscută clinică de geriatrie din România.

Mă bucur că am trecut în spatele camerei de filmat la emisiunea În Culise, care e pentru mine un proiect de suflet în care, timp de un an, am avut peste 40 de invitați, oameni cunoscuți din sfera afacerilor din România, cât și artiști sau vedete de televiziune. După 8 ani de zile, în care am fost la cârma celei mai mari și cunoscute clinici de geriatrie din România, îmi doresc să reiau contactul cu acest domeniu prin forma unei emisiuni medicale. Într-o societate în care sistemul medical are lacune și este precar, simt nevoia să realizez, produc și moderez un format de emisiune în care să invit medicii să ofere sfaturi într-un limbaj pe intelesul tuturor. Vreau să desființăm unele impresii false pe care le avem cum că suferim sau că suntem bolnavi mereu. – spune Simona Muscă despre noile schimbări.

Citește și:

Simona Muscă a devenit cunoscută dupa lansarea cărții Conjugat la feminim, când a convins vedetele din România să îi citească cartea. De altfel, cartea sa a fost premiată drept ,,Cel mai bun proiect editorial al anului 2017,,. Este regizoare și actriță și are la activ piese de teatru dar și producții de televiziune și cinematografie. Simona activează și în domeniul PR, fiind Senior PR Manager pentru cea mai mare berărie din sud-estul Europei, Berăria H.

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.