Setari Cookie-uri

Conversații cu Dumnezeu: Perle de înțelepciune de la Neale Donald Walsch pentru clipe grele

Iată câtve perle de înțelepciune din această carte care te vor ajuta în momente de cumpănă.

Dintr-un om prosper a devenit aproape peste noapte un bărbat fără adăpost, dormind pe o bancă în parc, iar apoi un autor de success datorită cărții Conversații cu Dumnezeu, care a schimbat în bine milioane de vieți. Iată câtve perle de înțelepciune din această carte care te vor ajuta în momente de cumpănă.

Recunoștința este atitudinea care schimbă totul. A fi recunoscător pentru ceva înseamnă să încetezi a-i mai rezista, să-l vezi şi să-l recunoşti ca pe un dar, chiar şi atunci când darul nu este imediat aparent.

Fii Talismanul norocos pentru toţi ceilalţi! Fă-i pe toţi cei pe care îi atingi astăzi să se simtă norocoşi că te-au întâlnit.

Frica ne înfăşoară corpurile în haine. Dragostea ne permite să stăm goi. Frica înhaţă şi acaparează tot ce avem, dragostea dăruieşte tot ce avem. Frica îmbrăţişează averi, dragostea îmbrăţişează pe cel iubit. Frica ţine strâns, dragostea dă drumul. Frica înveninează, dragostea mângâie. Frica atacă, dragostea iartă.

Citește și:

Iubirea este energia care se extinde, se deschide, trimite departe, stă pe loc, scoate la iveală, împarte cu alţii, vindecă.

Iluminarea înseamnă a înţelege că nu ai unde să mergi, că nu ai nimic de făcut şi că nu trebuie să fii nimeni altcineva decât exact cel ce eşti chiar acum.

Visează la o lume în care niciodată unul nu-l mai judecă pe celălalt, în care nu se mai pun condiţii, înainte de a se oferi dragoste şi în care frica nu mai este niciodată un mijloc de a se obţine respect.

Dumnezeu a creat procesul vieţii şi viaţa însăşi aşa cum o cunoşti. Totuşi Dumnezeu ţi-a dat liberul arbitru să dispui cum vrei de viaţa ta.

Chiar şi în termeni pământeşti se poate spune, destul de corect, că, dacă nu ai nici o pasiune pentru nimic, nu trăieşti.

Citește și:

Sentimentele sunt limbajul sufletului, dar trebuie să vă asiguraţi că daţi ascultare adevăratelor sentimente şi nu unui model contrafăcut, construit în mintea voastră.

Rostul vieţii nu este să ajungeţi undeva, ci să vă daţi seama că deja sunteţi acolo şi că aţi fost din totdeauna. Sunteţi din totdeauna şi pentru totdeauna - în momentul creaţiei pure.

De-a lungul tuturor coridoarelor experienţei umane s-a auzit ecoul acestui Adevăr: Iubirea este răspunsul. Dar voi nu aţi ascultat.

Într-un moment de mare tragedie, încercarea la care sunteţi supuşi este întotdeauna să liniştiţi mintea şi să treceţi în adâncimea sufletului vostru.

Image by Tumisu from Pixabay

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.