Setari Cookie-uri

Flori de la Floraria Magnolia pentru personalul medical și nu numai

Florăria a livrat, în semn de mulțumire, flori către spitale, farmacii, instituții publice implicate în gestionarea pandemiei. 

În această perioadă dificilă, când în linia întâi se află medici, asistente, farmacisti, reprezentanți SMURD, Florăria Magnolia și-a dorit să le arate acestora recunoștință pentru toată munca depusă ca noi ceilalți să fim în siguranță. Astfel, în orașe unde florăria are reprezentanță a livrat, în semn de mulțumire, flori către spitale, farmacii, instituții publice implicate în gestionarea pandemiei.

Florile au fost oferite cadrelor din orașele Baia Mare, Bistrița, Târgu Mureș, Constanța, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Galați, Oradea și Sibiu. În total, aproximativ 500 de buchete cu flori colorate și parfumate care să aducă puțină culoare și să pună un un zâmbet pe chipul lor, alături de un mesaj de încurajare, prin care să știe că sunt apreciați pentru ceea ce fac și că suntem, cu toții, alături de ei.

Citește și:

La livrare, personalul Magnolia și-a luat toate măsurile necesare de precauție în ceea ce privește igiena (dezinfectarea mâinilor, mască de protecție, mănuși).

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.