Setari Cookie-uri

Totul va fi bine: Știrile pozitive din ultimele zile

Am cules pentru voi cele mai interesante știri pozitive pentru a va ajută să treceți peste această perioada dificilă ce pare că nu mai are capăt. 

Mulți dintre noi sunt copleșiți de avalanșa de știri triste. Deschidem televizoarele sau site-urile de știri și simțim nivelul anxietății explodând. Pare că nu există luminița la capătul tunelului. În orice există însă un strop de frumos, de bine, de speranță. Am cules pentru voi cele mai interesante știri pozitive pentru a va ajută să treceți peste această perioada dificilă ce pare că nu mai are capăt.

Poluarea în Europa a scăzut că urmare a pandemiei

Agenţia Europeană de Mediu a publicat în urmă cu o săptămâna un raport conform căruia poluarea a scăzut în toată Europa, în mare parte datorită reducerii traficului în marile orașe. Cu toate că natură are parte de această gură de aer proaspăt, pe termen lung poluarea rămâne una dintre cele mai arzătoare probleme ale acestui secol.

Citește și:

Un tânăr din Iași a venit călare pe cal pentru a-și vedea copilul nou-născut și soția

Știrea care mi-a redat încrederea în umanitate în urmă cu o săptămâna: tânărul din Iași care a venit călare pe un cal pentru a-și vedea soția și copilul nou născut. Proaspătul tătic a recurs la acest gest după ce toate mijloacele de transport au fost sistate din pricina pandemiei.

Inițiativele culturale de pe Facebook care ne țin conectați la pasiunile noastre

Pentru a le mulțumi celor care transformă resurse de pe platformele sale în instrumente care aduc un impact pozitiv în lupta cu epidemia de COVID-19, Facebook își propune să promoveze cele mai interesante inițiative create de utilizatorii din România. Concerte live, piese de teatru și inițiative de suport pentru artiștii afectați sunt doar câteva exemple, după cum poți vedea în documentul atașat și mai jos.

Citește și:

Avem spital pentru coronavirus!

Formațiunea medicală de tratament ROL 2, amplasată în perimetrul Institutului de Gerontologie și Geriatrie ”Ana Aslan” din Otopeni, a fost declarată operațională sâmbătă, 28 martie, în prezența Președintelui României, Klaus Iohannis și a prim-ministrului Ludovic Orban.

Citește și:

-> O femeie de 102 ani din Genoa a fost declarată vindecată după infectarea cu noul coronavirus

-> Beijing a învins coronavirus! Despre cum a fost în cele două luni de carantină a scris fosta noastră colegă de trust, Simina, care locuiește acum în China. Poți citi textul ei aici.

Featured foto by fizkes via Shutterstock

Foto share: Three-shots from Pixabay

Vizionare placuta


Oana a fost primul redactor sef Kudika.ro, pe vremea când era singurul angajat din redacție. Este pacifistă convinsă (când totul merge conform planului) și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.