Setari Cookie-uri

Validarea altora sau împlinirea destinului: tu ce anume lași să îți conducă viața? Și cum să îți rezolvi nevoia de confirmări!

Există două feluri de oameni pe lumea asta. Oamenii care caută validare și oamenii care își caută scopul. Tu din care categorie vrei să faci parte?

Să începem cu prima categorie.

Oameniii care caută validare sunt ca un ulcior cu fundul spart.

Indiferent de cât de multă apa va curge în el, acesta va rămâne în permanență gol. La fel, o persoană care caută validarea nu va avea parte decât temporar de liniște sufletească și fericire. Starea sa de spirit, stima de sine, nivelul de bucurie pe care îl experimentează vor depinde în permanență de cei din jur. Astfel, nu va face decât să își cedeze puterea personală.

O persoană care caută în permanență validarea celor din jur nu va ajunge să se cunoască niciodată pentru că nu își va permite să fie autentică. Ea își va adapta atitudinea și comportamentul pentru a fi pe placul celorlalți iar când nu va obține rezultatele dorite, se va simți frustrate și dezamăgită.

Citește și:

Cei care caută validarea celor din jur fug de responsabilitates propriilor fapte și nu se iubesc așa cum sunt. Viața lor este ca un șirag de mărgele în care pietrele frumos colorate sunt întrerupte de unele cenușii și sparte.

Iar pentru că energia lor se îndreaptă spre exterior, se simt adesea obosite și nemulțumite.

Persoana care se concentrează asupra scopului vieții sale are la dispoziție resurse nelimitate de energie.

Nimic nu oferă satisfacția și bucuria sufletească precum împlinirea scopului cu care am venit pe lume. Așa cum scrie Oprah Winfrey, atunci când ești aliniată cu dorința inimii tale, te sincronizezi cu ființa care ești menită să devii și acționezi în conformitate cu ceea ce ai de făcut pentru a contribui la binele oamenilor și al acestui Pământ minunat, viața ta devine miracol.

Citește și:

In acel moment, nu mai trebuie să muncești nici o secundă în viața ta pentru că pui pasiune ceea ce faci. Povocările nu te mai sperie sau supără ci, din contra, te entuziasmează pentru că le privești ca pe o oportunitate de a evolua. Te iubești și te accepți pentru că realizezi faptul că tu ești un miracol care contează enorm. Îți reverși lumina asupra tuturor celor din jur care îți oferă validare fără ca tu să o ceri. Iar când acest lucru nu se întâmplă, nu îl pui la suflet. Asta pentru că știi cine ești și de ce ai venit pe Pământ și conștientizezi că oamenii au puncte de vedere și preferințe diferite.

Acestea fiind spuse, tu ce alegi?

Featured foto by sebra via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.