Setari Cookie-uri

Poveștile din trecut nu te definesc! Tot ceea ce contează este ce se află acum în sufletul tău

Trecutul nu mai are nicio valoare, așa că focusează-te pe clipa din prezent. Ești mulțumită de ceea ce se află în sufletul tău?

Trecutul nu mai are nicio importanță și nu te mai poate afecta cu nimic, pentru că el nu mai există! În fiecare clipă rescrii fragmente din viața ta și ai la îndemână tot ceea ce ai cuprins vreodată în sufletul tău, până în momentul prezent.

Greșelile din trecut nu au fost în zadar, asta pentru că ele ți-au oferit lecții prețioase și te-au ajutat să devii tot ceea ce ești astăzi. Bucuria se naște din tristețe, iar speranța din deznădejde. Ceea ce ești acum, astăzi reprezintă suma tuturor situațiilor mai mult mai mai puțin ușoare prin care ai trecut, Întâmplările acelea sunt acum doar povești, dar ceea ce ți-a rămas în suflet de pe urma lor este tot ceea ce contează.

Trecutul nu te definește, însă ceea ce vei faci acum cu lecțiile pe care le-ai acumulat, da! Tot ceea ce contează este ceea ce se află în interiorul tău: emoțiile și trăirile tale, iubirea pentru tine și pentru cei din jur, speranța, optimismul, empatia, încrederea în forțele proprii, vulnerabilitatea...

Citește și:

Toate acestea fac parte din tine iar tu ai de ales: conștientizezi tot ceea ce se află în interiorul tău și lucrezi cu tine pentru a deveni cea mai bună variantă a ta, sau lupți împotriva a tot ceea ce simți și aduni în inima ta resentimente pentru că nu reușești să vezi care este adevăratul scop al situațiilor limită și greșelilor din trecut.

Ascultă-ți sufletul! Acolo vei găsi răspunsurile la toate frământările tale. Tot acolo vei găsi și iubirea infinită de care ai nevoie pentru a te vindeca.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.