Gama -417 îți propune să încerci două produse ce conțin minerale prețioase din Marea Moartă:

Crema hidratantă pentru mâini -417

Este o loțiune bogată și puternic hidratantă ce catifelează, hrănește pielea în profunzime și redă fermitatea. În plus, conține ingrediente ce protejează mâinile în perioada rece oferindu-le un aspect sănătos și catifelat la atingere.

Secretul meu? Hidratare in profunzime. LIERAC HYDRAGENIST

Produse cu minerale din Marea Moarta

Gel spumant cu granule din lufa naturală - 417

Este un produs ce curăță tenul în profunzime, îndepărtează impuritățile și celulele moarte de la suprafața pielii. Grăbește microcirculația tenului lăsându-l moale și reîmprospătat.

Acest gel spumant conține vitaminele A, B, E și F, apă din Marea Moartă, granule de lufa, Aloe vera și uleiuri esențiale din migdale dulci, struguri și avocado. Aceste produse pot fi darurile potrivite de Valentine’s Day prin care îi poți arăta jumătății tale că o iubești și o prețuiești. Numele brandului simbolizează locația exactă (417m sub nivelul mării) de unde sunt extrase cele mai prețioase ingrediente pentru produsele-417.

-417 este o linie unică și exclusivă de produse pentru îngrijirea pielii ce combină vitaminele energizante (A, B, E, D si F), extractele naturale din plante și un complex bogat de minerale din Marea Moartă. Ingredientele active din produsele -417 sunt atent selecționate și recunoscute pentru proprietățile de rejuvenare.

Produsele -417 sunt disponibile în România, exclusiv în farmaciile Sensiblu.

Informații și pe https://www.facebook.com/minus417sensiblu/

#minus417 #uncommonsensations

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Nikola Spasenoski

Ai pielea uscata sau deshidratata? Care e diferenta si cum ingrijesti corect tenul
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: