Ai vrea să te trezești cu un chip radiant și odihnit?

Ai vrea să te trezești cu un chip radiant și odihnit?

Învață să te îngijești ușor și corect și pe timp de noapte! -417 îți recomandă un ritual de frumusețe intensiv regenerant, care, la ceas de seară, îți va pregăti chipul pentru o nouă zi.

Comunicat de presă

Citeste si:
Ritualul de frumusete de vacanta: ce sa ai in trusa de ingrijire

-417Beauty Sleeping Cream

-417 Beauty Sleeping Cream este un produs multi-senzorial, cu rezultate imediate, ce dă noi valențe ritualului de îngrijire pe timpul nopții. Formula concentrată a cremei infuzează pielea cu ingrediente naturale active, în timp ce mirosul de plante și textura aproape lichidă, care se topește în contact cu pielea, relaxează simțurile și spiritul.

-417Beauty Sleeping Cream conține prețiosul Complex Mineral, o combinație de minerale esențiale de la Marea Moartă și ingrediente naturale active într-o concentrație înaltă (vitaminele A, B, C, E, F, extract din floare de museţel şi extract din frunză de camelie).

Rezultatele sunt vizibile încă din prima dimineață: pielea este strălucitoare, hidratată, cu un aspect odihnit și riduri fine diminuate. Pe termen lung, în completarea îngrijirii de zi, Beauty Sleeping Cream acționează la nivel celular, repară bariera protectoare a pielii, oferă un aspect luminos, o culoare uniformă și reduce vizibil semnele îmbătrânirii.

Ingredientele active din produsele -417 sunt atent selecționate și recunoscute pentru proprietățile lor de rejuvenare. Marea Moartă, ale cărei ape conțin de zece ori mai multe săruri și minerale decât oricare altă mare sau ocean, este considerată încă din antichitate cel mai mare spa vindecător din lume.

Te invităm să descoperi rafinamentul și eleganța acestei creme, să te bucuri de parfumul său irezistibil și să beneficiezi de efectele sale neașteptate.-417 Beauty Sleeping Cream este disponibilă în România exclusiv în farmaciile Sensiblu.

Mai multe informații: https://www.facebook.com/minus417sensiblu/

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2018
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri