Sun Shield oferă îngrijire personalizată pentru părul tău, în anotimpul cald!

Sun Shield oferă îngrijire personalizată pentru părul tău, în anotimpul cald!

Sub efectul nociv al razelor solare, calitatea părului se degradează în perioada verii. Astfel că podoaba capilară are nevoie de îngrijire specială, ce pune accent pe hidratare, hrănire și protecție solară.

Comunicat de presă

Știm că orice sursă de căldură va conduce la arderea părului, dar nu doar aparatele de styling pot face asta, ci și razele solare vor avea același efect: vor deschide culoarea părului și îl vor face mai aspru.

Pentru soluționarea acestei situații, Keune a creat gama Sun Shield ce conține produse care revitalizează părul uscat, casat, afectat de razele solare și oferă protecție UV.

Gama Sun Shield protejează părul împotriva acțiunii dăunătoare a soarelui, a apei sărate, a apei de ploaie sau a apei cu clor din piscine. Mineralele esențiale, scuturile UV și proteinele active protejează și refac fibra capilară. Rezultatul: par incredibil de mătăsos, strălucitor și ușor de pieptănat.

Keune Care

Cele trei produse ale gamei sunt următoarele:

Sun Shield Shampoo din gama Keune Care protejează părul împotriva acțiunii dăunătoare a soarelui, conținând scuturi UV, este îmbogățit cu Minerale Esențiale, Provitamina B5 și un complex unic anti-clor. Curăță delicat, îndepărtând orice urmă de produs solar, clor sau sare, în timp ce hidratează fiecare fir de păr.

Sun Shield Conditioner din gama Keune Care este un balsam intens hidratant și reparator pentru părul fragilizat, uscat și degradat datorită expunerii la soare. Mineralele esențiale și untul de Shea hrănesc, repară și refac nivelul de hidratare al părului în timp ce îi oferă strălucire intensă.

Sun Shield Oil din gama Keune Care este un ulei bogat în vitamine ce protejează părul împotriva razelor UV și formează în jurul fibrei capilare o barieră de protecție împotriva deshidratării.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri