Comunicat de presă

AVON vine să coafeze gratuit femeile dintr-un sat din România: Valea Părului

    Sâmbătă, 22 septembrie, un sat cu 1000 de locuitori din județul Buzău devine zona zero a frumuseții; O armată de stiliști, ședințe foto profesioniste, sute de produse cadou și ateliere educative: timp de o zi, de dimineață până seară, femeile din satul Valea Părului (comuna Beceni, jud. Buzău) vor fi răsfățate gratuit, în salonul pop-up de beauty amenajat de AVON special pentru ele, în sat; Evenimentul este organizat din dorința de a transmite că frumusețea nu are loc sau vârstă și merită să fie descoperită, chiar și în locuri neașteptate. Peste 50% dintre femeile din România trăiesc la sat.

Valea Părului este satul din județul Buzău, comuna Beceni, care se transformă în zona zero a frumuseții. Aici, AVON va deschide sâmbătă primul salon pop-up de frumusețe exclusiv dedicat exclusiv femeilor din sat, unde va avea grijă gratuit de părul lor, timp de 12 ore.

Dotat cu o echipă completă de stiliști, sute de produse cadou pentru păr Advance Techniques, AVON adoptă o misiune de răsfăț și ia în grijă frumusețea părului femeilor din sat, pe care le va coafa de dimineața până seara.

Femeile care vin sâmbătă, 22 septembrie, între orele 9.00 – 21.00, în curtea Căminului Cultural din satul Valea Părului, comuna Beceni, județul Buzau, vor avea parte de un răsfăț marca AVON:

    O coafură gratuită, realizată de stilistul George Cozma (expert AVON în hairstyling) și echipa lui; O fotografie profesionistă în studioul foto amenajat la fața locului; Produse cadou Advance Techniques pentru acasă; Ateliere gratuite pentru îngrijirea părului & business – ce vor avea loc la orele 11,00, 14,00 și 16,00;

Programările se fac la fața locului, în ordinea sosirii, sâmbătă, 22 septembrie, începând cu ora 9:00.

La eveniment, participanții vor avea ocazia să o cunoască pe ANTONIA, celebra cântăreață și ambasadoare a produselor de îngrijire a părului Advance Techniques by AVON, care va împărtăși femeilor secretele frumuseții părului.

Evenimentul AVON pentru Valea Părului este organizat din dorința de a transmite că frumusețea nu are loc sau vârstă și merită să fie descoperită, chiar și în locuri neașteptate. Peste 50% dintre femeile din România trăiesc la sat și ele merită să fie recunoscute pentru frumusețea lor.

În plus, AVON va oferi o transformare completă (machiaj, vopsit, coafat, styling vestimentar și o ședință foto profesionistă) pentru 10 femei din sat care s-au înscris să devină ambasadoare. După eveniment, AVON va organiza o expoziție foto digitală dedicată.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: