Comunicat de presă

Draga Mos Craciun, imi doresc un cadou de la FOREO!

Descoperă peria de curățare LUNA mini cu o reducere de 25% în magazinele dm drogerie markt.

Cu siguranță ai cercetat toate detaliile și ți-ai pus în wish-list o perie de curățare FOREO, pe care o dorești cu ardoare. Știi ce culoare vrei să fie, care este potrivit pentru tenul tău și poate doar ai așteptat momentul perfect!

Luna Mini

Include LUNA mini în rutina ta de curățare pentru a descoperi beneficii uimitoare pentru pielea ta. Alocă în fiecare dimineață 1 minut de masaj blând cu peria hipoalergenică și clenserul tău preferat; peria acționează rapid. Continuă cu rutina ta obișnuită de îngrijire: aplică un tonic care să restabilească PH-ul tenului și apoi o cremă de hidratare potrivită tipului tău de ten.

FOREO LUNA mini este o perie din silicon moale hipoalergenic, cu până la 35 de ori mai igienic decât periile clasice din nylon. Suprafața moale este rezistență la bacterii, rezistența la apă și ușor de curățat. LUNA mini combină tehnologia de curățare revoluționară T-Sonic™ cu un design optimizat pentru o curățare profundă și eficiență.

Foreo

Dispozitivul elimină până la 99,5% din impuritați și urme de machiaj. Simultan, elimină celulele moarte, reduce dimensiunea porilor și ajută la absorbția produselor de îngrijire. De asemeni, masajul cu pulsații are un efect de lifting pentru conturul fetei. După utilizare, pielea este strălucitoare și mătăsoasă.

Disponibil cu 25% discount în toate magazinele dm drogerie markt.

Descoperă FOREO LUNA play smart - prima perie facială de curățare inteligentă din lume
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: