comunicat de presa

În astfel de cazuri, numai hidratarea nu este suficientă. Pielea trebuie reechilibrată, reparată și protejată, pentru a-și recâștiga strălucirea și aspectul sănătos.

Laboratoarele dermatologice Uriage, experți în dermatologie, au făcut din protecția și îngrijirea pielii o adevărată prioritate în ultimii 20 de ani, astfel că a luat naștere formula Bariéderm-Cica Daily, cu acțiune de reparare a pielii fragilizate și agresate.

Cele două produse din gamă, serul și gelul-cremă, formează un duo eficient în rutina zilnică de îngrijire a pielii agresate de factorii externi, cum ar fi poluarea, fumul de țigară sau purtarea măștii.

Derivată din expertiza laboratoarelor Uriage, formula Bariéderm-Cica Daily conține:

Apa termală Uriage: pură, naturală, extrasă din Alpii Francezi, este bogată în minerale și oligoelemente, ajutând la hidratarea, calmarea și protejarea pielii.

Un Prebiotic - Inulina: o substanță naturală capabilă să dea energie bacteriilor „bune” deja prezente în organism pentru a le spori activitatea și a le menține dezvoltarea. Acestea fac posibilă reechilibrarea și consolidarea microbiomului.

Centella Asiatică: folosită și recunoscută de secole în farmacopeea chineză, această plantă activează sinteza colagenului. Protejează și repară pielea.

Acid Hialuronic: hidratează imediat și menține apa în epidermă. De asemenea, ajută la stimularea fibroblastelor și la producția naturală de colagen și elastină.

Pantenol: derivat din vitamina B5, misiunea Pantenolului este de a calma și de a accelera repararea pielii, consolidând în același timp bariera sa de protecție.

Produsele Bariéderm-Cica Daily pot fi folosite împreună sau separat, pentru protejarea pe termen lung a pielii fragilizate. Le puteți găsi în farmacii și online, pe platformele de vânzare.

Mai multe informații se pot afla de pe:

www.facebook.com/Uriage.Romania și www.instagram.com/uriage.ro/

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: