Tenul poate suferi diverse afecțiuni produse de mai mulți factori externi precum soarele, transpirația sau neîngrijirea corespunzătoare a acestuia. Este foarte important să îi oferi tenului tău hidratarea de care are nevoie și să folosești produse potrivite pentru tipul tău de piele. Cu atât mai mult, o combinație de tratamente nu va face bine pielii, ci dimpotrivă, îi va provoca leziuni. Astfel, îți prezentăm câteva creme de față, iar tot ce trebuie să faci este să o alegi pe cea potrivită pentru tine!

Cremă de față hidratantă

Cremă de față hidratantă CeraVe

Doriți să oferiți tenului dumneavoastră o doză intensă de hidratare cu un plus de protecție împotriva nocivelor raze UV? Crema facială CeraVe Facial Moisturizing Lotion asigură hidratarea timp de 24 ore, ajută la refacerea barierei de protecție cutanată, și datorită SPF 25 protejează tenul de soare. Modul de utilizare este unul extrem de simplu: Se aplică după dorință pe față și gât, evitând zona ochilor.

Crema poate fi comandată aici.

Cremă de față hidratantă Dior

Infuzată cu Nalbă și frunze de Haberlea, această cremă-sorbet hidratează și hrănește pielea, o ajută să își recapete echilibrul și contribuie la întărirea capacității sale naturale de protecție. Textura sa tip gel-cremă de culoare albastru celadon oferă un puternic efect răcoritor. Hidratează timp de 24 de ore*, iar pielea beneficiază de un efect de umplere, radiază și se bucură de prospețime de lungă durată. Zi după zi, este mai puternica, mai sănătoasă și atât de frumoasă încât o veți prefera fără machiaj.

Crema de față poate fi comandată aici.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: