Setari Cookie-uri

Ai grijă de tenul tău: Folosește crema de față!

Folosește crema de față în fiecare zi pentru a avea un ten strălucitor!

Doriți să oferiți tenului dumneavoastră o doză intensă de hidratare cu un plus de protecție împotriva nocivelor raze UV? Crema facială CeraVe Facial Moisturizing Lotion asigură hidratarea timp de 24 ore, ajută la refacerea barierei de protecție cutanată, și datorită SPF 25 protejează tenul de soare. Modul de utilizare este unul extrem de simplu: Se aplică după dorință pe față și gât, evitând zona ochilor.

Crema poate fi comandată aici.

Cremă de față hidratantă Dior

Infuzată cu Nalbă și frunze de Haberlea, această cremă-sorbet hidratează și hrănește pielea, o ajută să își recapete echilibrul și contribuie la întărirea capacității sale naturale de protecție. Textura sa tip gel-cremă de culoare albastru celadon oferă un puternic efect răcoritor. Hidratează timp de 24 de ore*, iar pielea beneficiază de un efect de umplere, radiază și se bucură de prospețime de lungă durată. Zi după zi, este mai puternica, mai sănătoasă și atât de frumoasă încât o veți prefera fără machiaj.

Citește și:

Crema de față poate fi comandată aici.

Cremă de față hidratantă Purito

Oferiți tenului îngrijirea pe care o merită. Formulată cu 60% apă din adâncul oceanului, crema de față antirid Purito Deep Sea Pure Water regenerează și hidratează intens pielea uscată, prevenind astfel deshidratarea acesteia. Ingredientele marine naturale și hialuronatul de sodiu din compoziție mențin pielea hrănită, conferindu-i o strălucire sănătoasă încă de la prima aplicare. Textura ușoară de tip gel nu încarcă pielea și se absoarbe rapid. Mod de utilizare super simplu: Aplicați o cantitate mică de produs pe fața curată și masați ușor până ce crema se absoarbe complet.

Crema de față poate fi comandată aici.

Cremă de față Vichy

Cremă de zi Vichy

Oferiți tenului dumneavoastră îngrijirea necesară cu Vichy Aqualia Thermal UV Defense Moisturizer SPF 25! Produsul oferă hidratare intensă și protejează pielea de efectele negative ale razelor UVA și UVB având un efect calmant. Textura lejeră, non - grasă, se absoarbe rapid în piele. Se aplică cu mișcări circulare, pe pielea curată pe față și pe gât și se masează delicat. A se utiliza regulat, în fiecare dimineață.

Citește și:

Crema de față poate fi comandată aici.

Cremă de noapte Vichy

După somnul de frumusețe, bucurați-vă de senzația unui ten radiant și vizibil odihnit. Crema de noapte intens hidratantă, contra semnelor de oboseală, Vichy Aqualia Thermal Spa vă transformă vizibil tenul în timpul somnului. Îl hidratează intens datorită acidului hialuronic, îl calmează și îi aduce un aport de minerale important.

Crema de noapte Aqualia Thermal Spa favorizează regenerarea naturală a tenului, pentru ca, la trezire, să arate proaspăt și odihnit. Strălucește, arată mai plin și este fin la atingere. Se poate utiliza și de 1–2× pe săptămână, ca mască de noapte. Aplicați un strat mai gros pe piele, lăsați să acționeze 10-15 minute și masați delicat în piele restul de produs.

Citește și:

Crema poate fi comandată aici.

Cremă de față Vichy cu colagen

Un tratament pentru ten inspirat de procedurile estetice care stimulează producția de colagen - aceasta este crema regeneratoare antirid, cu efect de lifting, Vichy Liftactiv Collagen Specialist. Crema stimulează creșterea producției de colagen, contribuind la reducerea semnelor de îmbătrânire, cum ar fi ridurile și liniile fine, contururile lăsate și colorația neuniformă a tenului. În afară de colagen, crema conține un mix de vitamine și bio-peptide care intensifică efectul anti-îmbătrânire. Aplicați crema Vichy Liftactiv Collagen Specialist pe tenul curat și uscat și masați cu mișcări delicate.

Crema poate fi comandată aici.

Cea mai bună cremă de față cu acid hialuronic

Cremă cu acid hialuronic Face Facts

Citește și:

Formula fara parabeni, vegana, special conceputa pentru tenul sensibil este folosită pentru prevenirea aparitiei ridurilor. Imbogatita cu Acid Hialuronic si Glicerina, aceasta crema delicata ajuta la hidratarea profunda, oferind un aspect proaspat si catifelat.

Crema poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină Drean Drobot/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.