Noile trenduri în materie de beauty vin tocmai din Coreea datorită ingredientelor naturale, blânde și testate atent pe care aceștia le folosesc în prepararea produselor cosmetice. Cu atât mai mult, este bine-cunoscut faptul că femeile care trăiesc în această țară au o mare grijă față de pielea lor, iar acest obicei l-au urmat toate persoanele din întreaga lume. De cele mai multe ori, produsele coreene vin în pachete foarte convenabile ca preț, care chiar oferă ceea ce promit! Astfel, am selectat câteva produse pe care vi le recomand cu încredere și care, sper eu, să vă placă.

Mască pentru ten cu extracție de melc

O piele mai hidratată și mai sănătoasă, în doar 15 minute. Masca de față cu extract de melc Missha Snail hrănește intens și stimulează regenerarea pielii, ajutând la repararea țesuturilor deteriorate. Formula profesională conferă pielii o hidratare instantanee, în timp ce luminează și combate semnele îmbătrânirii. După aplicare, pielea va deveni mai netedă și mai strălucitoare.

Masca poate fi comandată aici.

Mască pentru ten cu efect hidratant și liniștitor

Hidratare, confort și vitalitate în stil coreean? Da! Masca textilă ecologică Missha Airy Fit Aloe cu ingrediente 100% naturale calmează și hidratează pielea în orice moment al zilei. Datorită metodei de preparare la rece, O Fresh up! masca aderă perfect la contururile feței astfel încât ingredientele din compoziție se absorb în totalitate.

Masca poate fi comandată aici.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: