Setari Cookie-uri

Cosmetice coreene pentru un ten impecabil

Alege aceste cosmetice coreene, iar tenul tău îți va mulțumi!

O piele mai hidratată și mai sănătoasă, în doar 15 minute. Masca de față cu extract de melc Missha Snail hrănește intens și stimulează regenerarea pielii, ajutând la repararea țesuturilor deteriorate. Formula profesională conferă pielii o hidratare instantanee, în timp ce luminează și combate semnele îmbătrânirii. După aplicare, pielea va deveni mai netedă și mai strălucitoare.

Masca poate fi comandată aici.

Mască pentru ten cu efect hidratant și liniștitor

Hidratare, confort și vitalitate în stil coreean? Da! Masca textilă ecologică Missha Airy Fit Aloe cu ingrediente 100% naturale calmează și hidratează pielea în orice moment al zilei. Datorită metodei de preparare la rece, O Fresh up! masca aderă perfect la contururile feței astfel încât ingredientele din compoziție se absorb în totalitate.

Citește și:

Masca poate fi comandată aici.

BB Cream cu protecție ridicată și filtru UV

Un look fără cusur, hidratare adecvată și un ten perfect sănătos - crema BB Missha M Perfect Cover se distinge prin beneficii multiple, prin acoperire ridicată și printr-o textură plăcută. Uniformizează perfect tenul, îi camuflează imperfecțiunile și îl protejează față de efectele negative ale radiațiilor solare.

Formula, bogată în esențe botanice hrănitoare, în uleiuri vegetale emoliente și în extracte marine pline de nutrienți, menține tenul hidratat, îi ameliorează structura și îi asigură un aspect perfect tineresc.

Crema poate fi comandată aici.

Plasture de curățare pentru piele problematică

Nici peste 3 zile, nici mâine. Scăpați de coșuri imediat! Plasturii cu efect de curățare, pentru tenul problematic, Cosrx Clear Fit Master, cu suprafață mată și ultra subțire, aderă perfect la piele, reduc roșeața din jurul coșului, îi atenuează vizibilitatea și favorizează regenerarea pielii.

Citește și:

În plus, datorită suprafeței, pot fi folosiți și în timpul zilei. Dacă aplicați fond de ten deasupra, plasturele devine practic invizibil, iar dvs. puteți pleca fără grijă, chiar și la cea mai importantă întâlnire.

Plasturele poate fi comandat aici.

BB Cream cu efect de iluminare și SPF 40

În fiecare dimineață puteți avea un ten ca după Photoshop. Pentru crema BB, cu efect de iluminare SPF 40, Holika Holika Petit BB Shimmering, este o chestiune de secunde. Conține pulbere de perle, care iluminează tenul și reduce vizibilitatea imperfecțiunilor. Și asta nu este totul.

Protejează pielea față de semnele premature ale îmbătrânirii, având un factor UV ridicat, menține tenul hidratat pe tot parcursul zilei, iar, în cazul unei utilizări regulate, albește ușor tenul, creând efectul de piele de porțelan.

Citește și:

BB Cream-ul poate fi comandat aici.

Ser facial cu efect de întinerire

Știm că poate fi greu să vă mențineți aspectul tineresc, odată cu trecerea anilor. Însă, cu serul facial cu efect de întinerire și colagen hidrolizat, KORIKA Korean Heritage, va fi mult mai simplu. Acesta este nemaipomenit de ușor de aplicat și efectele sale asupra tenului sunt de-a dreptul miraculoase.

Vă întrebați cum se poate ca serul să fie atât de eficient? Magia sa stă în asocierea dintre ingredientele coreene tradiționale și cele mai moderne metode de prelucrare. Simțiți puterea colagenului pe propria piele și bucurați-vă de un ten neted și elastic, cu un aspect vizibil mai tânăr.

Serul poate fi comandat aici.

Gel de curățare cu Aloe Vera

Răsfățați-vă pielea cu spuma de curățare Holika Holika Aloe Cleansing Foam! Gelul creează o spumă activă, care datorită microbulelor sale îndepărtează chiar și cele mai mici impurități. Produsul înlătură celulele moarte ale pielii și lasă tenul să radieze.

Citește și:

Gelul de curățare poate fi comandat aici.

Mască facială cu efect iluminator

Oferiți tenului dvs. o nouă experiență, cu ingrediente poate neîntâlnite până acum. Masca textilă cu efect de iluminare Korika FermentBeauty, cu orez fermentat și acid hialuronic vă oferă, pe durata aplicării, o senzație ca și cum ar fi a doua piele.

Masca are o textură extrafină și oferă tenului o îngrijire de lux, datorită orezului fermentat și acidului hialuronic. Vă puteți aștepta la un ten perfect strălucitor, curat și mai catifelat ca niciodată.

Masca poate fi comandată aici.

Ser facial hidratant cu vitamina C

Înviorați-vă și întineriți-vă chipul cu forța ingredientelor naturale. Serul facial hidratant, cu vitamina, C Klairs Freshly Juiced revitalizează, înviorează și hrănește intens tenul. Spuneți adio tenului tern și cu pori dilatați și uimiți-i pe cei din jur cu o față luminoasă, radiind de sănătate.

Citește și:

Serul poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină puhhha/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.