Setari Cookie-uri

Maria Nila lansează campania Making Memories 

În acest sezon, MARIA NILA dezvoltă colaborarea cu artista CAJSA WESSBERG în calitate de imagine a noii campanii MAKING MEMORIES. Exact la timp pentru sezonul de iarnă, Maria Nila s-a întâlnit cu Cajsa în zona rurală din afară Stockholmului pentru a pregăti look-uri festive pentru această perioadă a anului.  

MAKING MEMORIES marchează cele mai bune momente pe timp de iarnă, ce prezintă diferite look-uri și coafuri cu un stil ușor de obținut, toate create pentru a ne pregăti pentru sezonul de sărbători. Pe acest platou de filmare am avut șansa să le fim alături prietenilor în timp ce se îmbracă, își pun la punct look-urile și se pregătesc pentru a începe festivitățile!

Look-urile atemporale, finisajele lucioase și detaliile atrăgătoare sunt cuvintele cheie de la MARIA NILA pentru sezonul următor și inspiră oamenii să încerce niște updo-uri noi, dar realizabile. Look-urile prezentate sunt TIMELESS BUN, CURIOUS CURLS și EFFORTLESS HALF-UP, care sunt accesibile datorită produselor cheie din seria STYLE & FINISH.

Pășind într-o nouă perioadă a anului, Making Memories facilitează obținerea de coafuri festive pentru toate tipurile de păr și texturi. După ce am avut un an anterior neobișnuit, tânjim după apropieri, conexiuni și crearea unor noi amintiri împreună, pe care vi le prezentăm sub forma campaniei de styling MAKING MEMORIES.

Citește și:

Produsele Maria Nila se găsesc în exlusivitate în magazinele Xpert Beauty și online pe www.xpertbeauty.ro

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.