Setari Cookie-uri

O mămică văduvă are nevoie de ajutor în lupta cu cancerul

Ajut-o pe Ileana să învingă un cancer de col uterin care o poate lua de lângă cei doi copii

Ileana este o tânără din Buftea în vârstă de 33 ani, mamă a doi copii cu vârste de 13 și 11 ani, diagnosticată în luna ianuarie a acestui an cu o formă agresiva de cancer de col uterin, fiind operată de urgență din cauza unor complicații (hemoragie acută și anemie severă).

Încă din luna aprilie, a început tratamentul cu citostatice, urmând 4 cure a câte 4 ședințe de tratament, dar care din păcate nu a dat rezultate, acumulând toxicitate mare în organism, toxicitate digestiva inacceptabilă, fiind necesară sistarea tratamentului.

A urmat un nou set de analize și investigații în Turcia, la American Hospital, recomandarea medicilor oncologi fiind tratamentul de imunoterapie cu keytruda 200 mg, administrat o dată la 3 săptămâni. Valoarea acestui tratament fiind extrem de mare, 26.000 lei / medicamentul / ședință, fiind necesară o ședință la 3 săptămâni, tratament ce se poate întinde pe o perioada de până la 2-3 ani, suma e mult prea mare pentru a putea fi suportată de către familie și prieteni.

Citește și:

Puteți afla mai multe despre Ileana pe https://pentru-ileana.ro/

Avem nevoie de minuni și le putem înfăptui împreună! Orice donație, indiferent de sumă, poate contribui la salvarea vieții unei mame care își crește singură cei doi copii.

Donații se pot face în conturile ING Bank:

Cont Euro: RO73INGB0000999911954653

Cont Lei: RO65INGB0000999911954603

Titular Holban Ileana

DONATII PRIN REVOLUT: 0769736742

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.