Setari Cookie-uri

Mesajul lui Zelenski catre Putin: Stai cu mine la masa, dar nu la 30 de metri!

Zelenski i s-a adresat direct lui Vladimir Putin, cerându-i să vină la masa negocierilor.

Președintele Zelenski a postat pe pagina lui de Facebook un nou discurs în care i se adresează direct lui Putin și îl invită să stea la discuții față în față "pentru că asta este singura modalitate de a opri acest război. Nu atacăm Rusia și nu intenționăm să o atacăm. Ce vrei de la noi? Lasă-ne pe pământul nostru. Stai cu mine la masă. Doar nu la 30 de metri distanță”.

Afirmatația președintelui ucrainean este un apropo ironic la atitudinea pe care Putin a avut-o față de liderii Uniunii Europene și NATO. Înainte de invazia Rusiei în Ucraina, demnitarii au fost invitați la Moscova pentru discuții, dar au fost primiâi într-o atmsoferă ostilă într-un mod simbolic, așezați la o masă lungă de 30 de metri, cu ei într-o parte și liderul de la Kremlin de cealaltă parte.

Citește și:

Au vrut să ne distrugă de multă ori. Au dat greș. Noi am trecut prin atât de multe. Și dacă cineva își imaginează că ne vom speria, vom fi înfrânți sau ne vom preda, atunci acel cineva nu știe nimic despre Ucraina. Și nu are nicio legătură cu Ucraina. Du-te acasă și protejează vorbitorii de rusă. Nu peste tot în lume, ci în propria ta țară”, a mai spus președintele Ucrainei.

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.