Setari Cookie-uri

Retete vegane fara foc

Ligia Pop este raw food chef, gazda show-ului TV online Ligias Kitchen, organizeaza anual expozitii raw food nationale si sustine demonstratii culinare cu preparate de acest fel.

Produs publicat in 2012 la Curtea Veche si disponibila pe Elefant.ro
Autor: Ligia Pop
Pret vechi: 22,00 lei

A mai scris doua carti pe aceeasi tema: Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi, Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie.

Pe langa toate acestea, este licentiata in muzica a Universitatii de Arte „George Enescu“ din Iasi, e profesoara de pian si autoarea metodei inovative de pian „Pasi in Lumea Muzicii“.

Autoarea a adunat in aceasta carte retete create personal, cu dorinta de a impartasi si altora din deliciile acestui fel de alimentatie, numit frumos: raw food. Cartea nu este dedicata doar celor care vor sa elimine produsele animale sau sa manance in totalitate doar alimente vegane crude, ci intregului public care doreste sa-si imbunatateasca stilul de alimentatie.

Aceasta carte va ajuta sa descoperiti 80 de retete delicioase, pornind de la paine din seminte, lapte si branzeturi din nuci, chiftele si diverse feluri de mancare vegana cruda, creme de prajituri, deserturi si torturi extrem de apetisante si sanatoase. Toate ingredientele folosite sunt netratate termic, pline de vitamine si enzime prezente doar in cruditati, de care corpul nostru are nevoie pentru o functionare optima.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.