Inainte sa-mi cunosc sotul, stiam doar sa prajesc un ou. Si sa fac cupcakes :)

Chirurgul plastician Cristian Nitescu: Interventiile estetice reusite creeaza un fizic armonios, fara exagerari de nici un fel

Odata ce m-am indragostit de acest mare mancacios, am descoperit placerea de a prepara mancaruri cu dragoste, care sa ii faca fericiti pe cei din jur. Unul din aceste preparate sunt chiftelutele pe care le adora.

Foto interior si prima pagina: chiftelute, Shutterstock

Ingrediente:

  • 500 g carne tocata de porc
  • 2 cartofi mari
  • 1 morcov
  • 2 oua
  • marar
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Cartofii si morcovul se fierb in apa pana cand intra usor furculita in ei. Apoi sa dau pe razatoare, se amesteca bine, folosind mana, cu carnea tocata, cele doua oua, mararul, sarea si piperul. Din amestecul astfel obtinut se modeleaza chiftelute mici, rotunde. Modelarea va fi mai usoara daca ai grija sa-ti umezesti mainile din cand in cand.

Foto: chiftele crude, Shutterstock

Se incinge uleiul intr-o tigaie incapatoare sau in friteuza. Se prajesc chiftelutele pana cand se rumenesc, apoi se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

Se pot servi cu piure de cartofi si o salata uriasa verde.

Pofta buna!

Implantul fesier nu mai este singura alternativa pentru un posterior perfect
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta