Setari Cookie-uri

Intoarcerea bucatarului care se dezbraca

...de secrete - 10. Deserturi. Cocteiluri. Supe, sosuri, maruntisuri, cate una, cate alta, din toate cate putin

Produs publicat in 2009 la Curtea Veche, Colectia Jamie Oliver
Disponibil pe Elefant.ro
Pret: 6,08 lei

Prezentare

De vreme ce oricum o sa mancati de trei ori pe zi tot restul vietii dumneavoastra, poate n-ar fi rau sa invatati sa gatiti bine si cu placere! Asa ca suflecati-va manecile si lasati-l pe Jamie Oliver, cel mai cunoscut bucatar al momentului, sa va ajute.

„Avand in vedere faptul ca se consuma din ce in ce mai multe alimente gata prelucrate, e trist ca oamenii nu mai au suficienta incredere in ei pentru a gati ceva simplu si gustos in propria bucatarie. Acum e momentul sa va afirmati si sa duceti mai departe fantastica dumneavoastra mostenire culinara!“ - Jamie Oliver
Asadar, indiferent daca sunteti student, un cuplu de tineri, un bucatar cu experienta sau un incepator in domeniu, Colectia Jamie Oliver va pune la dispozitie o sumedenie de retete simple si accesibile, cu care ii veti da gata pe membrii familiei si pe oaspeti. Cartile contin si informatii despre echipamentele de care aveti nevoie in bucataria dumneavoastra, sfaturi despre cum sa recunoasteti si sa gatiti diferite tipuri de carne, precum si sugestii privind cumpararea unor produse de cea mai buna calitate.

Citește și:

Foto prima pagina: mancare, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.