Setari Cookie-uri

Cheesecake Brownies: Negrese cu crema de branza

Reteta de mai jos combina doua deserturi pe care eu le indragesc: negresele / brownies si tortul de branza / cheesecake :) yey!

Acest articol este realizat de Andreea Sfarlea – editor casutafericita.ro

Andreea este mamica a doi copii, sotia unui barbat minunat si blogger in Casuta Fericita. Profesia ei este in Comunicare, a studiat business la universitatea East West din Chicago si artele plastice in Cluj, cu specializare in pictura de sevalet. A avut ocazia sa locuiasca pe doua continente, iubeste arta, designul, gastronomia si calatoriile.

Foto interior si prima pagina: cheesecake brownies, Shutterstock

  • Eu am folosit o tava de 20 de cm si in retrospectiva, mi-ar fi placut sa dublez cantitatile pentru a obtine prajituri mai groase.

Ingrediente:

  • 85 g unt
  • 100 g ciocolata amaruie de calitate rupta bucatele
  • 50 g zahar
  • 2 oua mari, la temperatura camerei
  • 70 g faina
  • 1 lingura cacao
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita extract pur de vanilie
  • 200 g crema de branza pentru deserturi (eu cumpar de la Lidl), la temperatura camerei
  • 1 galbenus de ou
  • 25 g de zahar
  • 1 lingurita extract pur de vanilie

Mod de preparare

Citește și:

Foto: cheesecake brownie, Shutterstock

Ungeti cu unt si tapetati bine cu faina tava si incalziti cuptorul la 180 ° C.

Intr-o cratita medie, se topeste untul si ciocolata la foc mic, dupa care se bate cu mixerul zaharul si ouale, apoi se adauga faina, cacao, sare si extractul pur de vanilie. Se toarna in tava pregatita.

Intr-un castron separat, bateti impreuna crema de branza, galbenusul, zaharul si extractul pur de vanilie pana se omogenizeaza. Adaugi cu o lingura amestecul de branza din loc in loc peste blatul de ciocolata si cu un cutit amesteci artistic branza sub forma unor spirale prin blatul de ciocolata (poti sa-l lasi si asa cum e, daca nu ai rabdare sa te joci cu cutitul prin tava!) :p

Dati timp de 35 de minute la cuptor, sau pana cand aluatul din centrul tavii nu se prinde de scobitoare.

Lasati sa se raceasca, apoi se rastoarna si se taie in patrate.

Citește și:

    Pofta buna!

    Vizionare placuta


    Kudika
    21 Iunie 2014
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.