Salata cu ton RIO Mare, ardei, mango si migdale

Ingrediente pentru patru persoane
    320g (doua conserve) ton Rio Mare in suc natural 200g mix de salata care sa contina si spanac 20g fulgi de migdale 2 ardei grasi, unul rosu si unul galben 1 mango copt sucul de la o jumatate lamaie sau lime ulei extravirgin de masline sare si piper proaspat mascinat
Modalitate de pregatire

Coaceti ardeii in cuptor la 220° C, intorcandu-i frecvent pentru a nu se arde. Prajiti usor fulgii de migdale. Curatati mango, taiati pe lung in feliute subtiri si condimentati cu suc de lamaie, ulei, sare si piper. Scurgeti tonul, curatati ardeii copti si taiati felii. Amestecati ardeii, mango si tonul. Adaugati frunzele de salata exact in momentul servirii pentru a obtine un preparat proaspat si parfumat. Garnisiti cu fulgii de migdale.

Despre ton Usor si gustos, tonul RIO Mare in suc natural este ideal pentru cei ce adora mancarurile usoare si isi doresc o silueta zvelta, fara a renunta la placerile culinare. Prepararea in aburi pastreaza aroma specifica tonului, elimina grasimea din tesuturi, pastrand in acelasi timp valorile nutritionale ale produsului.

Pentru mai multe informatii despre produsele RIO Mare si retete, accesati site-ul www.riomare.ro.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: