Setari Cookie-uri

Casti audio - let your music play!

Castile sunt accesorii indispensabile. Atunci cand vreau sa ma refugiez, atunci cand vreau sa trec neobservata, sa nu aud agitatia celor din jur sau pur si simplu doresc sa ma pierd in vise, imi pun castile pe urechi si ascult muzica care imi place.

O zi fara muzica este, fara doar si poate, o zi pierduta. O clipa fara muzica este o clipa trista. Un om care nu asculta muzica este un om inchis, mahnit, pierdut.

Este fascinant cum poate o simpla piesa sa iti schimbe starea de spirit, sa te inunde de fericire sau sa iti adune lacrimi in ochi si sa readuca la viata sute de amintiri. De aceea sunt de parere ca fiecare dintre noi ar trebui sa isi petreaca cel putin o ora din zi ascultand muzica. Poate fi rock, jazz, latino, hip-hop, clasica, populara. Nu conteaza! Important este felul in care te face sa te simti.

Si care este cel mai potrivit moment in care poti asculta muzica daca nu atunci cand te indrepti spre locul de munca?! Ca sa ajungi relaxata si sa te incarci cu energie pozitiva, pierde-te in muzica! Jumatatea aia de ora sau cele doua ore pe care le pierzi pe drum, pierde-le in starea de visare pe care ti-o ofera muzica.

Citește și:

Dar ca sa faci asta, ai nevoie de niste casti performante care sa nu permita zgomotului sa iti bruieze artistul favorit.

Casti audio

Casca audio: 79,90 lei; Casti Beats: 433,35 lei; Casti Panasonic: 79,99 lei

Desi imi plac lucrurile mici si simple, care nu atrag atentia asupra mea, cand vine vorba de casti, sunt indragostita de cele mari, care acopera toata urechea. Desi imi place negrul, cand vine vorba de casti as vrea cate un model din fiecare culoare.

Casti wireless

Recent, mi s-a pus pata pe castile wireless, motiv pentru care am tot batut apropuri in stanga si in dreapta… ca tot se apropie ziua mea. Cred ca mi-ar sta bine cu unele rosii de la Dr. Dre. Eeeh…

Casti wireless

Casti in-ear: 299,90 lei; Casti Beats: 799,99 lei; Casti Sony: 1,137 lei

Oliver Wendell Holmes spunea: "Fa o baie de muzica o data sau de doua ori pe saptamana vreme de mai multe sezoane. In cele din urma, vei afla ca muzica este pentru suflet ceea ce este o imbaiere cu apa pentru trup."

Citește și:

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.