Setari Cookie-uri

Conferinta Coaching 08

In data de 28 mai la hotel Marriott va avea loc Conferinta Anuala - Coaching 08. Inscrierile au inceput deja iar cei care se inscriu pana la data de 15 aprilie beneficiaza

In data de 28 mai la hotel Marriott va avea loc Conferinta Anuala - Coaching 08. Inscrierile au inceput deja iar cei care se inscriu pana la data de 15 aprilie beneficiaza de o reducere de 20% din pretul de lista al conferintei.

Anul acesta conferinta include un keynote speech sustinut de Sir John Whitmore, considerat de „Independent” „business coach-ul nr.1”. Printre vorbitorii conferintei se mai numara Katarina Emma Schapiro, Gerard O’Donovan (presedinte European Coaching Institute) si Aina Egeberg. Printre coach-ii romani care vor sustine sesiunea de leadership coaching se numara: Serban Chinole, Mihai Popa Radu si Mihai Stanescu.

Pe site-ul evenimentului este disponibila lista completa a vorbitorilor, prezentarea acestora precum si ultimele informatii privind programul conferintei.

Despre Coaching 08

Coaching 08 vorbeste despre companii care si-au propus obiective inimaginabile si le-au atins.
Evenimentul aflat la cea de-a II-a editie aduce in fata participantilor prezentari extraordinare si interactive, sustinute de persoane carismatice, dornice sa impartaseasca din experienta, cunostintele si dragostea lor pentru aceasta profesie.

Conferinta este organizata in patru sesiuni, una fiind dedicata interactiunii directe cu publicul in care se va raspunde intrebarilor directe privitoare la procesul de coaching si beneficiile pe care le poate aduce vietii fiecaruia.

In finalul conferintei vei fi capabil:

- sa intelegi rolul coaching-ului in evolutia culturala

- sa recunosti importanta coaching-ului ca mod de viata

- sa faci coaching la un nivel psihologic mai profund si sa oferi clientilor coaching pentru dezvoltarea lor spirituala

- vei avea ocazia sa descoperi indeaproape cine esti cu adevarat

- vei oferi coaching leaderilor corporate si persoanelor cu constiinta si in modul in care acesta asigura durabilitate sociala si ecologica

Organizator: Business-Edu Evenimente
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.