Setari Cookie-uri

Primul camp dedicat antreprenoarelor

Femei incredibile, antreprenoare cu pofta de succes petrec 4 zile intr-un cadru de poveste si, impreuna, inspirate de 10 mentori-ICONS, gasesc solutii, idei, forta pentru a-si redefini afacerile si visurile.

In perioada 13-16 august are loc primul Camp dedicat femeilor antreprenoare, Smart Girls Camp, un accelerator de visuri de business pentru eroinele din antreprenoriat. Tabara va avea loc la Conac Polizu, din judetul Iasi, un conac cu o istorie de 150 de ani si cu mii de povesti despre umanitate splendida, succes si momente remarcabile.

Femei incredibile, antreprenoare cu pofta de succes petrec 4 zile intr-un cadru de poveste si, impreuna, inspirate de 10 mentori-ICONS, gasesc solutii, idei, forta pentru a-si redefini afacerile si visurile. In cadrul campului, vor participa atat la workshop-uri informationale construite in jurul expertizei profesorilor, cat si la ateliere de scriitura creativa, atelier Belle-Epoque de serbeturi, peltele, jeleuri si dulceturi (dupa retetele Adinei Ghica Deleni, prima proprietara a Conacului Polizu) sau atelier de mindfulness.

Citește și:

Camelia Sucu, Irina Pacurariu, Monica Jitariuc, Victor Kapra, Titu Lacatusu, Dan Lungu, Vlad Dogarescu, invitati cu povesti spectaculoase si proiecte despre care vorbeste o lume, le vor impartasi din experienta lor.

„De cand ma stiu, sunt antreprenoare. Si am inteles ca o sa fiu antreprenoare pana mor. Am construit business-uri, am renuntat la business-uri, am creat noi nise, am fortat noi nevoi de consum. Intotdeauna, cu greu si cu frumos. Cu entuzisam si viziune, cu emotie si incredere. Dragile mele, sa muncim cu sinceritate si sa nu ne fie frica! Antreprenoriatul este una dintre cele mai frumoase Calatorii.” (Camelia Sucu)

"Am avut un mare privilegiu, acela de a face cea mai frumoasa meserie. In 25 de ani de cariera, am descoperit personaje fabuloase si am trait experiente uluitoare. Am intalnit femei care mi-au taiat rasuflarea de incantare, caractere incredibile, care au rupt limite si au schimbat lumi. Doamnelor, ne vedem pe 14 august, la Conac Polizu. Cu povesti si pilde pentru o viata intreaga!” (Irina Pacurariu)

Citește și:


"Pe 17 mai 1995, am pus piciorul pe Everest, cel mai inalt varf de pe planeta, situat la 8.850 de metri altitudine. A fost infernal. A fost o lupta interioara foarte puternica, fiindca organismul la peste 8.000 de metri este dincolo de limite. Am urcat fara oxigen. Ultimii doi kilometri sunt aproape de limita organismului uman. Lupta a fost extrem de dura. Sa ajungi sus este important, dar drumul este povestea. Aceasta este una dintre Marile Lectii ale Antreprenoriatului. Stiu ca muntii personali sunt uneori mai greu de agatat si cucerit decat cei fizici. Dar, pe cuvant, chiar nu este imposibil.
" ( Ticu Lacatusu)

„In doar cativa ani, in lumea antreprenoriatului a avut loc o revolutie: odata cu efervescenta extraordinara a Social Media, Consumatorul a devenit Comunicator. Consumatorul poate potenta, prin opinii online favorabile, vanzarea unui produs sau, din contra, poate crea probleme serioase de imagine prin referinte negative devenite virale. De aceea, antreprenorul trebuie sa fie prezent in mediul online, sa poarte eficient si cu pricepere Conversatia cu Consumatorul si sa aiba reactii potrivite intr-un mediu care nu poate fi controlat dar poate fi influentat. Cum putem face aceasta, vorbim la camp.” (Victor Kapra)

Citește și:

„Reputatia e cel mai valoros bun al unei companii, o componenta complexa si strategica de management. Ca orice bun de pret reputatia trebuie lasata pe mana expertilor. In cadrul camp-ului vom aprofunda instrumentele de PR si provocarile gestionarii reputatiei unei companii (business propriu). Vom trece prin studii de caz si vom discuta exemple concrete. Vom vorbi din perspectiva expertului, dar si a owner-ului de business. Vom vorbi despre comunicare, dar si despre curaj si inovatie. Vom vorbi despre cum sa iesim in evidenta, cum sa ne remarcam intr-un mod pozitiv, cum sa avem o strategie castigatoare!” ( Monica Jitariuc)

O vara de neuitat, un start pentru « your biggest dream », locul unde « Pot. Sunt. Stiu ».

Detalii despre agenda evenimentului si inregistrare sunt disponibile pe site-ul NAKED PR (http://smartgirlscamp.nakedpr.ro/).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.