Feng Shui in birou

Feng Shui in birou

Principiile Feng Shui in amenajarea biroului te ajuta sa ai o productivitate mai buna. Pentru a obtine rezultatele dorite poti incerca sa-ti amenajezi biroul dupa urmatoarele reguli feng shui:

Principiile Feng Shui in amenajarea biroului te ajuta sa ai o productivitate mai buna. Pentru a obtine rezultatele dorite poti incerca sa-ti amenajezi biroul dupa urmatoarele reguli feng shui:

- In primul rand biroul trebuie sa fie in perfecta ordine pentru a nu perturba fluxurile de energie negativa.

- Masa de lucru trebuie pozitionata cat mai departe de accesul in incinta iar spatarul scaunul sa fie pozitionat catre perete!

- Spatiul central al incaperii trebuie lasat liber. Astfel traficul va fi mult mai comod.

- Important este sa beneficiezi de un mic acvariu sau un decor cu apa amplasat in partea de est sau nord a incintei.

- Alege nuante echilibrate pentru decorul biroului. Combina culorile reci cu cele calde si elementele moi cu cele tari. Nu exagera din nici un punct de vedere si nu incerca sa scoti un anumit element in evidenta. Iti va distrage atentia.

- Trebuie sa ai un obiect rosu in incapere. Incearca sa legi acest obiect de tipul activitatii tale. Poti opta pentru varianta amplasarii unui suport de pixuri sau a unei agende rosii.

- Nu evita amplasarea unui seif din metal in acest spatiu. Daca il vei pozitiona in partea de nord vei avea un profit garantat.

- Oglinzile nu sunt recomandate intr-un birou. Acestea iti distrag atentia si pot canaliza energia negativa.

- Amplaseaza flori in birou, o fotografie de familie, obiecte de arta care sa te inspire, care sa iti ofere liniste si care sa iti stimuleze creativitate.

- Nu amplasa foarte multa mobila in camera respectiva. Vei avea o senzatie de sufocare iar productivitatea ta va lasa de dorit.

Succes!

Sursa: Condo.ro

Citeste mai multe articole pe Condo.ro:

Nu uita de detalii

Perne decorative

Plante de interior cu efecte toxice

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri