Setari Cookie-uri

Andreea Raicu si Inna vin cu Barfele zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Andreea Raicu s-a impacat cu Tudor Chirila. Cei doi au fost fotografiati impreuna la decernarea premiilor Gopo 2012, informeaza Cancan.

Madalina Manole a devenit cetatean de onoare a orasului Pitesti. La sedinta la care a fost acordat titlul de cetatean de onoare post mortem cantaretei, au fost prezenti tatal, fratele si sotul Madalinei. Chiar si de aceasta data Ion Manole si ginerele sau au pastrat distanta, informeaza Libertatea.

Inna s-a tuns… sau cel putin asta vrea sa credem. Cantareata a postat de curand o fotografie pe Facebook, in care afiseaza un look diferit. Imbracata casual, in pantaloni scurti si o jacheta din jeans, Inna si-a etalat noua frizura, un bob asimetric cu breton. Click aici pentru a vedea fotografia.

Marguerita si-a indeplinit visul. Fiica lui Ionita si a Vioricai din Clejani si-a pus silicoane imediat ce a a aflat ca este inteleasa de tatal sau, care era impotriva acestei proceduri, informeaza Libertatea.

Madonna, interzisa pe Youtube. Ultimul videoclip al cantaretei a starnit numeroase controverse in randul reprezentantilor site-ului Youtube. In clip Madonna este aproape goala si inconjurata de mai multi barbati pe tocuri, instigand la orgii sexuale, informeaza Click.

Featured foto by yurakrasil via Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.