Setari Cookie-uri

Mickey Rourke si Andreea Marin vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Andreea Marin este model. Vedeta a plecat in Dubai pentru a realiza o sedinta foto pentru creatoarea de moda Mirela Stelea, informeaza Libertatea.

Anna Lesko, indragostita de o maimuta. „Maimuta care m-a muscat era dresata. Din momentul in care m-a muscat, s-a produs un fel de conexiune intre noi si ne-am indragostit foarte tare.”, a declarat cantareata.

Rihanna se intoarce la negru. Dupa ce timp de cateva luni a afisat un par blond, ars, cu radacini nevopsite, Riri a hotarat ca ar fi timpul pentru o noua schimbare. Aceasta s-a facut din nou bruneta si, pentru a iesi din anonimat, a ales sa se tunda periuta deasupra urechii, informeaza DailyMail. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Mickey Rourke are harem. Chiar daca este in Romania pentru a filma la pelicula „Dead in Tombstine”, actorul isi face timp si pentru distractie. Acesta a fost vazut prin cluburile si restaurantele din Capitala, fiind insotit nu de bodyguarzi, ci de o armata de romance tinere si frumoase, informeaza Cancan.

Citește și:

Fiica lui Carmen Harra vrea atentie. Daca mamica ei nu vrea sa mai auda de Romanica, se pare ca Alexandra, fetita acesteia, face tot posibilul sa mai apara prin ziare. Acum ea ne spune ca este multumita de corpul sau: „Masurile mele sunt perfecte: 96-66-109 cm. Am sani, forme si fund amplu.”, a declarat aceasta informeaza Cancan. Poate data viitoare ne spune si ce carti citeste.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.