Setari Cookie-uri

Angelina Jolie si Pamela Anderson vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Este oficial. Angelina Jolie si Brad Pitt s-au logodit. Miss Jolie a primit din partea viitorului sau sot un inel realizat la comanda, in valoare de peste 250.000 de dolari, informeaza DailyMail.

Ashton Kucher si-a gasit o noua papusica. Se pare ca cea care a cazut prada farmecelor barbatului este nimeni alta decat Mila Kunis, frumusica actrita din Black Swan, informeaza Click.

Demi Moore este vie si se simte mai bine ca niciodata. Actrita si-a reinceput activitatea pe Twitter si chiar daca numele este Demi Moore, se pare ca aceasta nu vrea sa isi schimbe nickname-ul, folosindu-l tot pe cel de MrsKutcher, informeaza DailyMail.

Pamela Anderson, o diva fara niciun ban. Vedeta se afla in pragul falimentului. Chiar daca apare pe la evenimente mondene cu tinute de gala, in valoare de mii de euro, aceasta locuieste intr-o rulota si incearca sa supravietuiasca de pe o zi pe alta. Pamela datoreaza fiscului american peste 500.000 de dolari, informeaza Click. Poate o salveaza inca un pictorial in Playboy.

Citește și:

Anne Hathaway nu face nunta pana cand… nu ii creste parul. Actrita si-a taiat intreg parul pentru un rol in film si se pare ca nu este foarte multumita de rezultat. Aceasta a decis ca mai asteapta pentru ca parul sa fie destul de lung pentru a putea fi coafat, informeaza Click.

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.