Setari Cookie-uri

Raluca Pastrama si Inna vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Raluca Pastrama, iubita lui Pepe este implicata intr-un scandal. Pe internet au aparut poze cu ea goala. Cei care au trimis pozele presei au incercat sa il santajeze pe cantaret, cerand 5000 de euro pentru ca fotografiile sa nu fie facute publice, informeaza Cancan. Dar… de unde sa scoata Pepe atatia bani?

Baietii de la Linkin Park vor calca pe pamant romanesc. Trupa va concerta pentru prima oara Romania pe 6 iunie, la Romexpo Bucuresti, informeaza Ring.

Inna este cea mai cautata vedeta din Romania. Pagina de Facebook a cantaretei se afla pe primul loc in top, Inna avand peste 5 milioane de prieteni pe site-ul de socializare, informeaza Cancan.

Bar Rafaeli, aproape "violata" la aeroport. Fosta iubita a lui Leonardo DiCaprio a scris pe Twitter ca o femeie ofiter a mers un pic prea departe cu controlul: “Am fost controlata la aeroport de o femeie care m-a facut sa ma simt foarte inconfortabil. Nu mai am niciun dubiu legat de preferintele sale sexuale.” a spus Bar Rafaeli, informeaza DailyMail.

Citește și:

Adelina Pestritu are un nou iubit…. Milionar probabil. Vedeta a petrecut Pastele impreuna cu familia sa si Razvan Ispas, iubitul acesteia, la Campulung Muscel, informeaza Click.

Featured foto by Africa Studio via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.