Setari Cookie-uri

Monica Gabor si Raluca Pastrama vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Pepe se insoara, Oana se consoleaza pe la emisiuni. Vedeta noastra sustine ca artistul o va iubi mereu: “Sunt putin trista cand il vad astazi ca este la bratul altcuiva. Inimi imi spune ca Pepe nu va inceta niciodata sa ma iubeasca si in viata iubesti doar o singura data cu adevarat.”, a declarat Oana informeaza Click.

Probabil satuli pana in gat de presa si paparazzi, cuplul Brangelina a plecat in vacanta tocmai in Galapagos. Brad si Angelina sunt insotiti de cei sase copii, iar motivul vacantei este celebrarea logodnei, informeaza DailyMail.

Nicoleta Luciu se marita. Chiar daca spunea ca pentru ea casatoria inseamna doar un act, se pare ca vedeta si-a schimbat parerea deoarece se grabeste sa isi puna pirostriile. Nicoleta va face trei botezuri si o cununie in aceeasi zi, unii dintre invitati nefiind inca instiintati ca vor participa si la cununia civila, informeaza Cancan.

Citește și:

Moni, mandra de ce a realizat pana acum. “Multe fete care se afla la inceput de drum ma privesc ca pe un exemplu de determinare, vointa si speranta. Tuturor acelor fete care imi scriu le doresc intotdeauna sa actioneze cu intelepciune si rabdare.”, a declarat Monica Gabor informeaza Cancan.

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.