Setari Cookie-uri

Heidi Klum si porumbeii din Twilight vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Heidi Klum, experta in sex oral. Vedeta incearca sa tina primele pagini ale ziarelor de scandal facand declaratii deocheate: “Prietenii mei homosexuali m-au consiliat in acest sens si mi-au impartasit secretele lor despre barbati. Sunt o enciclopedie, au idei si pareri interesante. De la ei am aflat secretul unei felatii perfecte.”, a declarat Heidi informeaza Click.

Vrei sa castigi 1000 de euro? Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, te invita la concurs. Realizeaza un filmulet in care sa identifici si sa prezinti sufletul orasului tau, o zona urbana care joaca un rol important in oras si propune scenarii pentru dezvoltarea sustenabila a acesteia si posteaza-l pe site-ul 220.ro intre 15 aprilie si 15 mai. Mai multe detalii despre concurs poti afla pe pagina de Facebook a concursului.

Inna, un artist international. Dupa turneul de succes din Mexic, Inna a ajuns si in Statele Unite cu “I Am The Club Rocker”, sustinand concerte de zile mari in fata a mii de americani. Inna s-a intalnit cu fanii din Seattle, Las Vegas, Los Angeles si San Francisco, interpretand cele mai cunoscute piese care au facut-o celebra.

Citește și:

Robert Pattinson si Kristen Stewart au interzis la dragoste. Cele doua staruri au semnat o clauza de exclusivitate cu producatorii filmului Twilight prin care nu pot aparea impreuna in public decat la evenimentele legate de aceasta productie, informeaza Libertatea.

Elisabetta Canalis este din nou singura. Fosta iubita a lui George Clooney avea o relatie cu Steve-O, unul dintre baietii de la Jackass. Cei doi erau impreuna de cateva luni, insa se pare ca Steve-O vrea sa se concentreze pe munca, asa ca a hotarat sa se desparta de ea, informeaza TheSuperficial.

Featured foto by nd3000 via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.