Setari Cookie-uri

Victoria Beckham si Rihanna vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Victoria Beckham este designer… de masini. Vedeta a colaborat cu Land Rover pentru o serie limitata de Range Rover Evoque, informeaza DailyMail. Modelul va costa 80.000 de lire sterline, iar prima masina va fi vanduta in China.

Dana Rogoz se marita. “Am spus DA” – a postat vedeta pe blogul sau personal, alaturi de o fotografie cu inelul de logodna, o bijuterie pe care este inscriptionat cuvantul “Oui”, informeaza Ring.

Rihanna, intr-o relatie cu o alta femeie. Cantareata a fost surprinsa de paparazzi in timp ce se tinea de mana cu o prietena, informeaza DailyMail. Se pare ca aceasta prietena nu este doar o simpla amica, RiRi postand chiar e ape Twitter urmatorul mesaj “Prima intalnire dupa doi ani de singuratate”. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Anastasia Soare, stilista vedetelor de la Hollywood. Oprah Winfrey, una dintre cele mai influente femei din lume, a fost vazuta parasind salonul de infrumusetare al romancei, informeaza Cancan.

Citește și:

Jennifer Lopez isi pierde din calitati. Se pare ca timpul este nemilos chiar si cand vorbim despre cel mai faimos posterior de la Hollywood. In anul 2009 J Lo isi asigurase posteriorul pentru fabuloasa suma de 300 de milioane de dolari. Dupa doar 4 ani, valoarea politei a scazut imens, ajungand la doar 4,5 milioane de dolari, informeaza Libertatea.

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.