Setari Cookie-uri

Marius Moga si Carrie Bradshaw vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Marius Moga, solistul trupei Morandi e pe cale sa faca istorie. Micul Mozart a compus o piesa pentru Maroon 5, piesa ce va fi inclusa pe noul album al trupei, informeaza Urban.ro.

Familia Calinescu este in doliu. Luca (24 de ani), fiul cel mic al actorului Florin Calinescu s-a sinucis. Baiatul facea tratament cu antidepresive inca de la varsta de 17 ani, cand si-a pierdut mama. Se pare ca tanarul si-a pus capat zilelor intr-o camera de hotel din Praga, in seara de duminica, informeaza Libertatea.

Madalina Ghenea a adoptat la distanta un bebelus bolnav din Haiti. “In Haiti l-am intalnit pe acest copilas, Nor, care mi-a facut viata mai frumoasa. Avea nevoie de o operatie de urgenta si l-am ajutat. De atunci e copilasul meu si am grija de el. L-am adoptat la distanta.”, a declarat modelul informeaza Libertatea.

Casa lui Carrie Bradshaw din Sex and the City a fost vanduta la pretul de 9.85 de milioane de dolari unei persoane (cu siguranta o femeie) al carei nume vrea sa ramana secret, informeaza DailyMail. Din pacate pentru ea, Mr Big nu a venit la pachet cu apartamentul.

Citește și:

Familia Kardashian nu se lasa. Membrii clanului au semnat cu postul de televiziune E! un nou contract in valoare de 40 de milioane de dolari pentru inca trei sezoane din Keeping Up with the Kardashians, informeaza HollywoodLife. Si uite asa Kim Kardashian a ajuns sa fie cea mai profitabila vedeta din istoria reality-show-urilor.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.