Setari Cookie-uri

Oana Zavoranu si Lady Gaga vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Alexandra Stan, talentata si frumoasa. Romanca noastra ocupa pozitia 85 in topul din acest an a celor mai sexy 100 de femei din lume, top alcatuit de revista FHM, informeaza Libertatea.

Catalin Crisan, probleme in trafic. Cantaretul a fost implicat de curand intr-un accident rutier. Potrivit unor surse din Politia Prahova, soferul unui autoturism care stationa a plecat de pe loc fara sa se asigure, lovind masina condusa regulamentar de Catalin, informeaza Ring.

Anda Adam are probleme de sanatate. Cantareata a petrecut mini vacanta de 1 mai la mare, unde a tinut un spectacol de zile mari pe plaja. “Am ratat un eveniment din cauza ca mi-a fost foarte rau. Cred ca am facut un fel de toxiinfectie alimentara. O sa trec pe iaurturi. E mai sigur.”, a declarat vedeta.

Cu Oana Zavoranu la psihiatru. Vedeta a acceptat sa fie psihanalizata in direct: "dansurile sale erau miscari primitive de durere, gesturile cu limba cereau sanul si aprecierea mamei, iar atentia pe care o cersea era din cauza faptului ca ii era teama de singuratate”, informeaza Cancan.

Citește și:

Lady Gaga este singura. Mamica Monstrilor a pus punct relatiei pe care o avea cu actorul Taylor Kinney, cunoscut pentru rolul din filmul Vampire Diaries. Se pare ca motivul despartirii este faptul ca Gaguta vrea sa se concentreze doar pe turneul din acest an, informeaza DailyMail.

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.