Setari Cookie-uri

Raluca Pastrama si Anda Adam vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Alessandra Ambrosio este mamica. Ingerul Victoria’s Secret a nascut ieri un baietel. Bunica bebelusului a fost atat de fericita incat a scris pe pagina sa de Facebook: “Nepotel nascut in Brazilia.”, informeaza DailyMail.

Lume, lume, nunta mare. Elena Gheorghe se face mireasa. Cantareata va face ceremonia religioasa la inceputul lunii iulie si spune ca doar lista invitatilor care sunt prieteni de familie depaseste 600 de persoane, informeaza Click.

Raluca Pastrama are probleme fiziologice grave. Oana Zavoranu stie tot ce face Pepe, indiferent ca nu este alaturi de el (probabil ca isi pune vrajitoarele sa il urmareasca). “Raluca are o problema cu pipilica. E nasol daca face sotia pipi pe tine in pat.”, a declarat Oana informeaza Cancan.

Anda Adam se bucura de succes international din ce in ce mai mare. Artista a ajuns pe locul 1 in topul NRJ din Peru cu piesa Can You Feel Love, pe care a compus-o si pe care o interpreteaza alaturi de DJ-ul portughez Kourosh Tazmini. Melodia domina topurile din tara latino, devansand hituri ale unor artisti renumiti precum Jennifer Lopez, Pitbull si Bob Sinclair.

Citește și:

Iulia Albu si Laura Olteanu sunt in razboi. Sotia lui Mihai Albu este acuzata de creatoarea de moda si de fratele acesteia ca, in timpul targului de nunti de la Dubai, aceasta ar fi tras de rochiile pe care ei le aveau expuse, informeaza Cancan.

Featured foto by Africa Studio via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.