Setari Cookie-uri

Rihanna si Justin Bieber vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

De ce nu mai lanseaza trupa Simplu piesei noi? Raspunsul vine chiar de la Smiley. Artistul a declarat pentru Music Channel ca trupa Simplu, desi a scos anul trecut un album nou, de pe care au fost extrase 2 piese, ezita sa lanseze un al treilea single deoarece s-ar umple radiourile doar cu muzica lor. Momentan baietii stau in expectativa pana cand se plictiseste lumea de piesele lor solo, urmand ca in viitorul apropiat sa vina cu niste single-uri care vor fi de actualitate atunci cand vor fi lansate, in prezent ele fiind “inaintea timpului lor” a declarat Smiley pentru Music Channel. Atat de Simplu!

Fetele de la Bambi revin in atentia noastra. Nu va faceti griji, nu spun nimic de bine despre ele, ci din contra. Cele doua surori au fost desemnate cel mai prost coafate vedete din showbiz. Hair stylistul Cristi Pascu le-a sfatuit ca din cand in cand sa mai faca si ele o vizita la saloanele de frumusete, informeaza Cancan.

Citește și:

Andreea Esca a dat-o-n bara… rau de tot. Chiar daca de fiecare data are o aparitie decenta, in limita bunului gust, de data aceasta prezentatoarea de stiri a facut-o lata. Se pare ca aceasta s-a pregatit atat de mult pentru finala Europa League, incat a uitat sa mai iasa din salonul de bronzare organica, informeaza Click. Andreea a aparut aseara la pupitrul stirilor cu un ten ars, aproape negru. Si pentru ca bronzul sa se vada si mai bine, ea a purtat un sacou alb imaculat. Click aici pentru a vedea fotografia.

Rihanna este atat de sexy, incat si femeile se indragostesc de ea. Cantareata se lauda pe internet ca ar putea face orice femeie sa o iubeasca. “Sunt atat de sexy incat transform femeile in lesbiene. Garantez ca pot transforma o femeie obisnuita intr-o femeie usoara. Acum cateva seri m-am intalnit cu o fata, m-a sarutat pe gat, pe piept si apoi…, stiti voi ce a urmat.”, a povestit Rihanna fanilor, informeaza Click.

Citește și:

Justin Bieber s-a facut mare. La rugamintea mamei sale (altfel nu avea cum, era prea ocupat cu intoarcerea banilor cu furca), cantaretul a terminat liceul. “Am luat examenul si sunt liber. Imi era greu sa fac scoala. Era ceva ce mama mea isi dorea foarte mult asa ca am facut-o pentru ea. La scoala te obliga sa inveti, sa citesti. Eu nu am nevoie de asa ceva.”, a declarat tanarul informeaza Libertatea.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.