Setari Cookie-uri

Monica Gabor si Adrian Sina vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Monica Gabor se simte sfasiata. Vedeta se afla zilele acestea in Romania, insa chiar daca este aproape de fiica sa, Irinel nu ii permite sa o vada: “Am stat doar doua zile pentru ca legea imi permite sa stau doar doua zile cu ea, iar sotul meu nu doreste sa faca niciun compromis. Am fost mai tot timpul la piscina, am petrecut foarte frumos cu ea, am fost la teatru, am fost in parc. Acest colier l-am primit de la fetita mea. Mi-a spus ca ma va proteja de tristete. Functioneaza. Dar recunosc ca am zile in care nu sunt foarte fericita, mai ales acum, cand sunt in Romania si nu sunt departe de ea si totusi nu pot sa o vad. Acest lucru imi sfasie sufletul.", a declarat Moni informeaza Libertatea.

De la bal direct la spital. Orele nedormite, timpul petrecut prin cluburi si stilul de viata nesanatos i-au pus capac Rihannei. Imediat dupa ceremonia Met Gala, RiRi a fost dusa de urgenta la spital, informeaza DailyMail. Potrivit medicilor cantareata era deshidratata si foarte obosita, de aceea i-au pus perfuzii cu vitamine.

Citește și:

Adrian Sina este tatic. Anca, sotia acestuia si prezentatoarea rubricii Sport de la Prima Tv, a nascut miercuri seara, intr-o clinica privata din capitala, un baietel perfect sanatos, informeaza Cancan.

Sylverster Stalone, pictat pe un perete din muzeul Vatican. Studiind picturile din Vatican, un student de la Harvard a descoperit ca unul din personajele dintr-o lucrare a lui Raffaello, Il Cardinale, realizata in 1511, seamana leit cu Sylvester Stalone. Click aici pentru a vedea fotografia.

Smiley si Hi-Q, doua dintre cele mai apreciate nume ale muzicii romanesti, vor concerta vara aceasta in cadrul primului festival al copiilor: Lumea lui P*ET – KidsFest. Evenimentul promite participantilor doua zile de poveste, din care nu vor lipsi muzica live, jocurile, concursurile, piesele de teatru, precum si o serie intreaga de alte surprize pregatite de amfitrionul evenimentului, „P*ET”, Prietenul ExtraTerestru al copiilor de pretutindeni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.