Setari Cookie-uri

Carmen Bruma si Chris Brown vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Avem cu ce ne lauda. Gimnastele noastre sunt campioane europene. Catalina, Sandra, Larisa, Raluca si Diana au luat aurul european, conducand finala de la un capat la altul, informeaza 9am.

Dupa Scarlett Johanson, este randul pentru o femeie mult mai tinerica. Actorul Sean Penn si-a gasit o noua jucarie. Este vorba despre Petra Nemcova, un top model cu 19 ani mai tanar, informeaza Libertatea. Cei doi au fost vazuti impreuna la aniversarea lui Bono, solistul de la U2. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Pe Carmen Bruma, aspectul fizic o intereseaza cel mai mult la o persoana. “Sunt mai superficiala si recunosc ca nu ma deranjeaza lipsa unirii patratelelor. Am 56-57 de kilogrrame la 1,74 m. Am oasele destul de grele si sunt destul de inalta.”, a declarat vedeta informeaza Cancan.

Trupa Mandinga, pregatita de coregraful vedetelor Jennifer Lopez si Beyonce. Membrii trupei se pregatesc pentru show-ul de la Baku. Coregrafia a fost gandita de Anze Skrube, dansator ce a lucrat cu nume mari din industria muzicala, informeaza Ring. Tinutele Elenei au fost create de Maria Lucia Hohan, iar instrumentele baietilor vor fi personalizate.

Citește și:

Chris Brown, fostul iubit al Rihannei, cunoscut si sub porecla de Batausul, ii multumeste cantaretei pentru ca a colaborat din nou cu el intr-un fel caracteristic: acesta o numeste femeie usoara in cea mai recenta piesa: “Nu te pune cu vechea mea c***a, este ca o blana rea. Fiecare negru din industrie i-a pus-o. Scutura copacul ca un dovleac si o sa o strivesti. C***a sparge coduri, insa eu sunt parola.”, sunt versurile cantaretului, informeaza TheSuperficial. Imediat dupa aceasta, Rihanna s-a simtit jignita, asa ca i-a dat unfollow de pe Twitter.

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.