Setari Cookie-uri

Kanye West si Jennifer Lopez vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Dana Rogoz si Miranda Kerr folosesc acelasi produs de frumusete. Potrivit Click, este vorba despre uleiul de nuca de cocos, denumit si uleiul minune datorita faptului ca are efecte miraculoase asupra parului si a tenului.

Kanye West, gelos pe succesul lui Kim Kardashian. Se pare ca lui Kanye nu ii place faptul ca atunci cand iese cu Kim, fanii ii striga ei numele si tot ei ii cer autografe, iar pe el nici nu il baga in seama, informeaza DailyMail. Bun venit in lumea femeilor celebre, Kanye. Cand iti vei pune si tu silicoane si grasime in fund, atunci vei mai primi atentie.

Jennifer Lopez, cu fundul la vedere. Cantareata a realizat un pictorial pentru revista Vogue si, intr-una din fotografii, isi arcuieste spatele atat de tare incat ii iese fundul din pantaloni, informeaza Libertatea. Click aici pentru a vedea fotografia.

Tatiana Marinescu este imaginea Kudika. Top modelul international a filmat ieri un spot publicitar pentru noua campanie Kudika - "Fii tu insati!"

Citește și:

Eva Longoria si Diane Kruger, superbe la Cannes. Cele doua vedete au facut senzatie in rochiile lor perfecte. In timp ce Eva a optat pentru o rochie stil printesa, cu trena de cativa metri, Diane a ales o rochie din voal, cu pelerina pe o parte. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Randi ia cu asalt industria muzicala si anunta lansarea propriei case de productie, Famous Production, odata cu un nou proiect muzical: Planeta Loco, o aparitie misterioasa pe piata muzicala din Romania.“Famous Production este un proiect foarte drag mie, pe care mi l-am dorit mult si care a prins contur neasteptat de repede. Vom produce muzica buna si sunt convins ca vom fi apreciati pentru aceasta. Sunt mandru ca, odata cu lansarea casei de productie, se anunta un alt inceput promitator: Planeta Loco, o prezenta electrizanta, plina de mister, cu un sound cu totul altfel”, declara Randi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.