Setari Cookie-uri

Catalin Botezatu si Johnny Depp vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Catalin Botezatu e pe picior mare. Designerul este la Cannes pentru doua zile, unde va fi tratat precum un adevarat megastar. Bote va locui la cel mai luxos hotel si va imparti etajul cu Angelina Jolie si Brad Pitt. Apartamentul in care va sta Catalin a fost inchiriat contra sumei de 1.600 de euro pe noapte, informeaza Click.

Katherine Heigl este din nou mamica. Actrita si sotul sau, Josh Kelley, au adoptat o alta fetita in luna aprilie a acestui an, insa au incercat sa o tina ascunsa de presa, informeaza DailyMail. Cei doi mai au impreuna o fetita de 3 ani, adoptata din Coreea de Sud.

Johnny Depp, innebunit dupa o blonda. Desi neaga despartirea de Vanessa Paradis, actorul se consoleaza in bratele altei femei. Luna trecuta, in Las Vegas, Depp a fost vazut urcand in avionul sau privat acompaniat de Amber Heart, actrita care a jucat alaturi de el in filmul The Rum Diary, informeaza Libertatea.

Citește și:

Florin Busuioc refuza sa imbatraneasca. Acesta implineste maine 50 de ani, dar se crede inca un adolescent. "Nascut fiind pe 19 mai, mi-am proiectat in subconstient un lucru simplu: am 19 ani orice varsta as avea. Incerc sa raman impetuos ca la 19 ani si, bineinteles ca-n urmatorii 50 de ani, cand eu voi implini, v-ati prins, 19 ani, voi face ce face orice tanar la aceasta varsta, adica voi schimba lumea.", a spus Busu informeaza Ring.

50 Cent, grav bolnav. Cantaretul a postat mai multe fotografii pe Twitter cu el la spital, inainte de operatie. "Va rog sa-l amintiti pe 50 Cent in rugaciunile voastre. Se afla la spital si starea lui este foarte grava. Trebuie sa ramanem pozitivi.", a declarat cel mai bun prieten al starului, informeaza Click.

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.