Setari Cookie-uri

Monica arunca bomba: Irina nu sta cu tatal ei

La cine sta Irina?

Fosta doamna Columbeanu a fost invitata aseara la Cancan Tv, unde a facut o dezvaluire socanta: Irina nu locuieste in vila de la Izvorani.

"Am posibilitatea sa-mi petrec timp cu Irina din punct de vedere legal. Din pacate, abia luna viitoare mai pot sa o vad, tot din punct de vedere legal. Problema este ca de fiecare data cand il sun pe Irinel, el nu este cu ea si deci nu pot vorbi cu ea. Pentru ca Irina in acest moment este crescuta de o persoana straina, o bona.

Ea nici macar nu locuieste la vila de la Izvorani. Irina mi-a spus ca ea locuieste intr-un apartament, nu stiu exact unde. Probabil stie si el cat de greu este sa stai atat de departe de gradinita si s-a gandit sa o tina la apartament. In cazul in care Iri doarme in acelasi pat cu bona, singura varianta plauzibila este ca Irina sta doar cu bona la apartament. Deci Irina nu sta nici cu mama, nici cu tatal ei, ceea ce nu mi se pare corect", a marturisit Monica Gabor, informeaza Cancan.

Citește și:

"Irina nu traieste alaturi nici de mama ei, nici de tatal ei. Traieste alaturi de bona intr-un apartament. Nu-mi sta in caracter sa o inregistrez pe Irina si mi-a spus ca ea nu sta cu tati, sta intr-un apartament cu bona", a mai spus Monica Gabor.

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.