Setari Cookie-uri

Monica Gabor si Naomi Campbell vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Monica Gabor nu uita de familia sa. Tatal modelului, Emil Gabor, a fost internat in spital, fiind diagnosticat cu colecistita, steatoza hepatica si hipertensiune. Moni a fost singura care s-a ocupat de la distanta de barbat, platindu-i spitalizarea si interesandu-se de fiecare data de starea lui, informeaza Click.

Gabriela Firea este mamica. Vedeta de televiziune a nascut, ieri, un baietel la maternitatea Regina Maria, din Bucuresti. "Sunt extrem de fericita. Ma simt bine si eu, dar si baietelul. L-am vazut pe bebelus deja de trei ori. Este foarte emotionant. Nici nu se poate descrie in cuvinte.", a declarat Gabi, informeaza Libertatea.

Adi Mutu are probleme financiare. Briliantul isi vinde proprietatile pentru a supravietui. Acesta a vandut de curand o vila din Miami cu 800.000 de euro, o suma aproape de doua ori mai mica decat cea cu care o achizitionase in urma cu 5 ani, informeaza Cancan.

Citește și:

Naomi Campbell, superba la 41 de ani. Topmodelul a defilat la gala Vienna Life Ball, afisand o silueta impecabila, care ar face-o geloasa chiar si pe Jane Fonda. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Mark Zuckerberg si-a pus pirostriile. Fondatorul paginii de Facebook s-a casatorit in secret cu iubita sa din copilarie, Priscilla Chan, informeaza Libertatea.

Featured foto by Tashatuvango via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.