Setari Cookie-uri

Video: Vezi aici cum s-a descurcat Mandinga la Eurovision

Atac dur la solista trupei Mandinga.

Aseara la Baku Crystal Hall, in fata a 25.000 de spectatori, a avut loc prima semifinala de la Eurovision, de care Mandinga a trecut cu brio! Romania a fost reprezentata de trupa Mandinga, care a interpretat o piesa compusa de Costi Ionita, "Zaleilah", si a fost prima concurenta calificata in finala!

In fiecare an, cu Eurovisionul, ne aducem aminte de artisti cu voci mari care au reprezentat tara in aceasta competitie. Cu siguranta ca o voce autorizata este si Marcel Pavel.

"«Zaleilah» este o piesa cu influente orientale, la fel ca majoritatea melodiilor compuse de Costi Ionita. Pot spune ca nici de data aceasta nu s-a dezmintit Costi! Probabil ca reteta piesei a fost inspirata de tara care organizeaza Eurovisionul, Azerbaidjan. De altfel, si anul trecut a castigat finala o melodie cu astfel de influente. Ma rog, nu stiu daca este sau nu o reteta castigatoare si nici nu conteaza, eu spun doar ce parere am despre piesa. Apropo, nu o vad sincer, intre primele cinci ale Europei. Poate ma insel, dar nu cred. In rest, trupa este una buna, baietii de la instrumente sunt foarte priceputi, insa sunt convins ca emotiile o vor face pe Elena sa clacheze. Fata este frumoasa, se misca bine, dar sa fim sinceri, nu are voce! Tocmai de aceea zic ca emotiile o vor dobori. Altfel, Eurovisionul ca si concurs nu mai e de mult ce a fost. Acum se voteaza geopolitic si conteaza foarte mult cat de prieten esti cu ceilalti si mai putin daca piesa ta este sau nu valoroasa. Evident, insa, daca interpretarea este dezastru nu primesti voturi, oricate relatii ai avea", a declarat Marcel Pavel.

Citește și:

Click aici pentru a vedea prestatia live a trupei.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.